Szerintetek a gazdasági válságban több vagy kevesebb lesz a válás?
Sokan talán jobban félnek ilyenkor vagyont megosztani,új házra hitelt felvenni.
Viszont a válság miatti anyagi gondok nehézségeket nehezebben viselik a kapcsolatok.
Mi a véleményetek?
egy házasság azért ennél komplexebb, bonyolultabb. Sikertelen házasságról akkor is beszélhetünk, amikor házasként mennek a túlvilágra. Nem csak akkor, amikor elválnak. Az még mondjuk úgy, hogy a jobbik eset.
Átültetve a kérdező kérdésébe ezt: Valószínűleg ugyan annyi, vagy nem mérhetően több/kevesebb. Magyarországon az elmúlt években újra belendült a házasság mint olyan, ez köszönhető a kormány intézkedéseinek, "családcentrikusságának". Hosszú távon itt mennyiségi, nem minőségi házasságok jönnek létre -véleményem szerint-. Inkább érdek, mint szerelem, szeretet, kötődés. Nem hiszem, hogy ha a jövőben a válások száma megsokasodik, akkor ez betudható a válságnak.
Szerintem is inkább a csoknak köszönhetően lesz több a válás, mint a gazdasági válság miatt.
Mi olyan csórók vagyunk férjemmel, hogy mindennap májkrémes kenyeret kell ennünk, különben mehetnénk vissza anyósomékhoz.
Mégis ő az életem szerelme és nagyon boldog vagyok mellette, még ha anyagi gondjaink is vannak.
Ja 150-200 ezer Ft-ból,10-15-20 milliós hitellel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!