Befogadnátok egy ilyen nőt?
A feleségem nővérének a férje 2020ban motorbalesetet szenvedett és 35 évesen amputálni kellett a bal lábát. Előtte minden szép volt, de a baleset után a sógornőm válni akart vagyonmegosztással. Pucér seggel érkezett a házasságba, mindent a férjének köszönhetett, dolgoznia sem kellett mellette. Végül melléfogott, mert alig kapott valamit és most még tető sincs a feje fölött. A feleségem megsajnálta és azt akarja, hogy fogadjuk be néhány hónapra amíg talpra áll.
Nekem eszem ágában sincs egy ilyen számító szajhát a házamba engedni, főleg nem eltartani. Soha életében nem dolgozott, most sincs munkája, tehát ha ideköltözik az lenne, hogy nekünk kellene eltartani. Ugyanezt mondtam a feleségemnek is, és most én vagyok a rossz, mert nem segítek egy családtagon.
Öszintèn: nekem sem hiànyozna valaki a hàzba aki àttúrja a szekrènyeket meg kizabàlja a hütöt amèg nem vagyok otthon….talàn, ha van sufnitok, akkor egy elöre meghatàrozott idöre, mondjuk 1,5 hónapra (2 hèt munka keresès, 1 hónap meló), de a sajàt èletterembe biztos nem, egyszer màr “fogadtam be” egy csajt tènyleg jószívüsègböl, de amikor èszrevettem, hogy lop is….pedig ha nem dolgozik miböl akar èlni? Szerinted èpp fel akarja adni eddigi èletvitelèt?
Melletted vagyok ès sajnàllak egyben, nehèz dolgok ezek, komoly döntèsek.
Igen, befogadnám, mert családtag.
A magánéletéhez meg semmi között. A férje meg tudta hogy nem dolgozik mikor elvette,őt nem zavarta téged se zavarjon.
2
Attól hogy családtag, nincsenek semmilyen előjogai. Főleg mivel a helyzetét magának köszönheti.
Meg mi az, ne zavarja, hogy egy ingyennélőt kell eltartania, csak azért mert más is megtette? Eszednél vagy te?
Szóval a feleséged nővére hozzáment egy gazdag pasashoz, aki lesérült annyira, hogy ne tudja neki biztosítani a fényűző életet továbbra is, ezért elvált tőle, de hoppon maradt, és mivel soha életében nem dolgozott s nem is akar, hozzátok akar menni élősködni.
Soha.
#3 "Főleg mivel a helyzetét magának köszönheti"
Mert ugye mindent tudsz a körülményekről.
5
Annyit épp elég tudni, hogy soha életében nem dolgozott, és most sincs munkája, pedig a válást ő kezdeményezte. Miből akart megélni, ha befejeződik a válás?
Kinéztek közösen egy szép kis albérletet, ahol majd lakni szeretne, az első 2 hónapot meg kifizetitek neki. Amit aztán ő persze visszafizet.
De ha nem is, akkor is még viszonylag keveset buktok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!