Befogadnátok egy ilyen nőt?
A feleségem nővérének a férje 2020ban motorbalesetet szenvedett és 35 évesen amputálni kellett a bal lábát. Előtte minden szép volt, de a baleset után a sógornőm válni akart vagyonmegosztással. Pucér seggel érkezett a házasságba, mindent a férjének köszönhetett, dolgoznia sem kellett mellette. Végül melléfogott, mert alig kapott valamit és most még tető sincs a feje fölött. A feleségem megsajnálta és azt akarja, hogy fogadjuk be néhány hónapra amíg talpra áll.
Nekem eszem ágában sincs egy ilyen számító szajhát a házamba engedni, főleg nem eltartani. Soha életében nem dolgozott, most sincs munkája, tehát ha ideköltözik az lenne, hogy nekünk kellene eltartani. Ugyanezt mondtam a feleségemnek is, és most én vagyok a rossz, mert nem segítek egy családtagon.
Biztos,hogy nem!
1-2 hónapból lesz 3-4 hónap,majd fél év...ha eddig nem dolgozott,ezután se fog.
"Nekem eszem ágában sincs egy ilyen számító szajhát a házamba engedni, főleg nem eltartani."
háááháháááhááááááá
Bszhatod ha megnősültél, még a házasságodat is szét fogja qrni!
Eszembe sem jutott az albèrlet fizetèse, jó, hogy nàlam okosabb emberek is vannak!
Szerintem így a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad, ha az asszonynak ez sem tetszik, akkor tényleg nincs mit tenni. Persze, nem kevés pénz, de így segítesz is neki, de nem marad a nyakatokon, 2 hónap albèrlet meg tényleg nem vágja padlóra az embert.
Nehéz dolog. Befogadnám, mert családtag. De leülnék egy asztalhoz vele meg a feleségemmel és nem bólintanék rá a költözésre, míg nincs megbeszélve, hogy:
Miből fog élni a nő?
Meddig fog maradni?
Mennyi időn belül szerez munkát?
Mennyit ad a rezsibe?
Mondjuk első hónap ingyen lakhat de mellette keressen munkát, ha iskolakezdésre nincs melója, mehet amerre lát.
De az sem rossz megoldás hogy keressen albit és az első 2-3 hónapban segítetek a pénzben, és erről papírt írtok hogy 1 éven belül visszafizeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!