Volt nejem (60+) panelból családi házba költözik és a falunkban A mellettem lévő házat szemelte ki. Elmondjam e a városban élő barátnőmnek ezt most, vagy csak ha már biztos lesz?
Én elmondanám. Nem titok. Az elég fura lenne, ha csak akkor mesélnél róla, ha már odaköltözött. Akkor a barátnőd gondolkodhatna, hogy miért titkoltad. Csak kavarodás lenne belőle.
Mivel téged is foglalkoztat a dolog, így teljesen természetes lenne, hogy beszélgettek róla.
Köszönöm!!
Nem is arra gondoltam hogy akkor mondanám el amikor már ide költözött...
Mert például csak a szándék van meg idáig... Például ma jön ki megnézni a házat.
Szóval, szerinted akkor mondjam el neki amikor már a szándék biztos és esetleg bizonyos alaplépések már történnek és az ügyben... Például előbb még el kell adnia azt a panellakást amiben lakik... Még meg se hirdette de ez a szándéka...
De még meg se hirdette a lakást
Vagy, úgy érted hogy már most ebben a fázisban ebben a helyzetben mondjam el?
Most igazából még azért nem szeretném mert tudom hogy nem örülne neki.... És ha nem is így fog történni hogy ide költözne a volt nejem, akkor (úgy gondolom) megspórolhatnám (neki) ezeket a gondokat, gondolatokat. Megkímélhetném felesleges olyan aggodalmaktól..... Amiknek esetleg hátha nem is lett semmi alapja, mert valamiért mégsem költözik ide a volt feleségem...
5 ös nek is köszönöm..... És kezdem úgy gondolni én is hogy lehet hogy már ebben a pillanatban ebben a stádiumban is érdemes lenne elmondani a barátnőmnek...
Bár még nem gondolom ezt ennyire tisztán és biztosan, A fentebb leírtak miatt.... Hát ha nem is lesz belőle semmi és akkor miért 'borzoljam a kedélyeket' (?)
Nehéz helyzet, jó lenne okosan döntenem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!