Nagyon gáz ha még nem volt barátom? Pedig 16 éves vagyok, az összes barátnőmnek van barátja. és kezd elég frusztrálni a helyzett.
nekem sem volt még barátnőm, engem is ugyanígy kérdezgetnek, és engem is ugyanúgy idegesít... :)
16/f
Ne idegeskedjetek! Én 16 évesen a teletexten cseteltem, meg smsezgettem a havi 3 ezres keretemből. Mégse azzal jöttem össze 17 évesen, akivel cseteltem, hanem olyannal a környezetemből, akiről nem is gondoltam volna.
Első csókom is 17 évesen volt, az első pettingem pedig 21 évesen.
Még van időtök bőven!
24/L
szia:)
ne aggódj ezen:)ez egyáltalán nem gáz:)ne mások véleménye szerint élj, akkor járj valakivel, ha készen érzed magad rá:)hidd el, hogy sokkal jobb, hogy még nem volt barátod, mintha már 80 pasin lennél túl:)semmiről sem maradsz le:)
16 évesen azon aggódsz, hogy vénlány maradsz?
Nem gáz, ha még nem volt barátod, nagyon fiatal vagy még, előtted az élet. Minek elsietni a dolgokat?
Semmiről nem maradtál le, nyugi! :) Én 18 évesen jöttem össze az első szerelmemmel(sajna szakítás lett a vége, de hagyjuk:()Ne mások véleménye után menjél, mindenkinek eljön a maga idejében a megfelelő férfi/nő!!! :) Tőlem is kérdezték annak idején, amikor annyi idős lehettem, mint Te, engemet is frusztrált a kérdés, de akkor se tudtak mit tenni!! :) Fel a fejjel!! :)
20/L
Velem is ez a helyzet, pedig nem vagyok buuta, szerintem csúnya sem, vannak barátaim és többségében szeretnek az emberek... Nem vagyok átlagos, de nem is akarok az lenni.
Igen idegesítő a helyzet, amikor már a saját nagyanyám is azzal "zaklat", hogy biztos sok udvarlóm van meg megfordulnak utánam a pasik, stb.
És én is nagyon vágyom már a szerelemre, de nincs senki... És nyomulni meg én nem fogok, van bennem annyi büszkeség; ez a fiúk dolga.:)
Tanácsot ugyan nem adtam, de gondoltam írok.:D Nem vagy egyedül:)
L16
Legyen?:D adj egy MSNt...
egyébként ne foglalkozz vele. Nekem 17 évesen volt az első barátnőm. Jó ez így, ne siettesd.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!