Aki gyerekkorában nem tervez szülőséget az később sem fog?
Sziasztok! Most nem a gyerek, nem gyerek vitára vagyok kíváncsi, a kérdésem nem erre irányul. A helyzet az, hogy eddig akárhány embert megkérdeztem mindenki azt mondta, hogy ő már gyerekkorában is azt játszotta, hogy anyuka és azt tervezte hány gyereke lesz, a tesóm is, mindig is anyuka akart lenni. Én soha nem játszottam ilyet, eszembe sem jutott, hogy magamat ilyen szerepbe képzeljem el. Most ha a jövő szó jut eszembe akkoris a munkára házra asszociálok azonnal, a gyerek meg sem fordul a fejemben. Nem is fog? Vagy van itt olyan hozzám hasonló, akinek aztán mégis megfordult a fejében a családalapítás?
Ja és ha ez számít: Nem kamasz vagyok, felnőtt nő vagyok, még egyelőre hallgató, nemsoká végzek.
Köszönök minden választ!
Hasonló volt a felfogásom,mint a katonai pályára lépő,csak én a másik pályára léptem,mint amire a válaszoló készült:-)
28 évesen se gondoltam h gyereket akarok,és hát a Sors közbeszólt 29évesen megtudtam h gyermeket várok(fog gátló mellett),és azóta is imádom a fiamat,most már 26 hónapos,sőt azóta kishuga is született.
Megváltozott az értékrendem,és nem is értem magam,hogy -hogy nem akartam anyává válni!:-))
Én kisgyerekként járszottam anyukásat, babásat, de aztán 9 (jól írtam, 9) évesen valami jött nálam és azóta nem vágyok gyerekre.
21/L
21/L vagyok. Oka nincs, ha lenne megosztanám, hogy mások tanuljanak/okuljanak belőle. Ha van is, akkor jó mélyen van eltemetve, még én se tudok róla.
Ja és a szerelem se változtatott ezen, 4,5 éves kapcsolatom van, de az érzés sehol. (anyai ösztönök, meg egyebek, egy gyerekre se szeretek ránézni, hallani, stb. csak negatívat vált ki belőlem)
na, velem u ez volt a helyzet!!kiskoromban utáltam pl ha a szappanoperákban született gyereke a kedvenc főhősnőmnek..sosem játszottam anyukásat..
most sem akarok anyuka lenni
úgy látszik ez nálam nem változott, talán majd később
26L
Én férjet nem akartam, gyereket is csak olyan 35-40 évesen, mikor már befutottam valamilyen karriert.
Most 28 éves vagyok, 4 éve férjes asszony, három kislány édesanyja és további kettő most cseperedik bennem.
És tudod mennyit dolgoztam főállásban? 18 hónapot.
Szóval néha az elmélet és a gyakorlati nem éppen azonos, és akkor finoman fogalmaztam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!