Mit gondoltok a "kötelező pofavizitekről"?
21
Ha nincsenek rokonok, akkor is meg kell oldani valahogy. Ha szar emberek, akkor is. Én biztos nem lennék olyan embernek adósa, akit alapból nem kedvelek annyira, hogy látogassak.
"Kihez fordulsz először, ha nem a rokonokhoz?"
Bárki máshoz, a barátaimhoz, haverjaimhoz, saját ismerősi és kapcsolati körömhöz.
Azt is tegyük hozzá, sajnos sok esetben az embernek magának kell megoldania a gondjait, és nem másokra rátukmálnia magát, kellemetlen helyzetbe hozva őket. Legyen szó rokonról, barátról.
Mondjuk a 18-as megint durva sztori. Tipikus élősködő, tökéletes példa, hogy miért nem kellenek a rokonok :D
Mondjuk azt sosem értettem, hogy ha valaki jól keres, szipi szuper albérlete van, akkor az hogy nem képes 1-2 havi megélhetésnyi összeget félretenni.
Megmondom, úgy volt vele, hogy a jólét örökké tart. Ruhák, bulika, utazás. Abban a világban ciki volt felvállalni, hogy egy alföldi parasztcsaládból indult. Fel sem merült benne, hogy jöhetnék még rossz idők. Ő is szentül meg volt győződve, hogy 100 emberhez fordulhat amint megszorul, mielőtt a tyúkszxros rokonokat fel kell hívni. Óriásit tévedett.
Bajban ismered meg a barátot. Megjegyzem én semmit nem hánytam a szemire, nem dobálóztam, megkapta ő a saját pofonját Jóistentől. Azóta már visszament, de fel szokott hívni minket.
"Bajban ismered meg a barátot."
Ne haragudj de ez orbitális Bullshit.
Egyrészt azért, mert egy baráttól sem feltétlenül várható el, hogy mindenre ugorjon és mindig kirángasson abból a szarból amibe magunktól kerültünk.
Másrészt milyen barátságról beszélünk? Elmondásod szerint szart rátok, nem volt kapcsolatotok.
Inkább úgy fogalmaznék: "Bajban ismered meg a balekot"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!