Hugom nem túlságosan szórja a pénzt.?
Megkeresi rá a pénzt? Meg.
Ha meg az zavar h nem ad rezsibe akkor tegyétek ki aztán problem solved.
Az tényleg fura, hogy az egyik gyerek fizessen a közösbe, adjon haza a másik meg ne. Nem igazán igazságos.
Ezen felül meg tök mindegy, manapság rohadt nehéz egyről a kettőre jutni aprópénzből meg spórolásból és majdnem jobban jársz, hogy elköltöd a pénzed mintha tartogatod a párnád alatt.
Nincs közünk ahhoz hogy mit dolgozik. És szerintem természetes hogy egy testvérnek eszébe jutnak ilyenek.
Persze hogy nem fer. De az is normális higy haza adsz pénzt elvégre otthonról hordod a kaját munkába és otthon is eszel általában. Ha a szülők nem is kérnék el a pénzt a rezsire de a kaját illik kifizetni. Szóval én nem állítanám a szülőket választás elé. Inkább elbeszélgetnék velük hogy miért nem kérnek a testvéredtől. Mond meg hogy úgy érzed hogy kivételeznek vele. Meg ha nem is szándékosan de talán megszólal a lelkiismeretük.
Az első években sokan nem tartják meg a fizetésüket mert olyanokra költenek amit előtte nem tudtak megengedni maguknak. Ezután jön a spórolás. Remélhetőleg hugod megundorodik a napi pizzától vagy magától is amikor rájön hogy fel szedett 10 kilót és annyi pénze sincs hogy albérletbe menjen a barátjával.
8. Akkor mond ezt amikor éppen összegyűjtött a pénzt a célodra. Nem azt fogod mondani hogy felesleges hanem büszke leszel magadra. Én a 70 ezret megfejelném 30-al, így 1,2 milliót félre lehetne évente rakni. Kerdező használd ki a helyzetedet. Gondolkozz el azon hogy ilyen jó lehetőséged nem biztos hogy lesz arra hogy spórolj.
A hugod férjhez megy,tehát neki nem kell lakást venni,sem albérletet,a jövendőbeli párjánál fog élni,ő mire gyűjtsön most komolyan,minimum ruha,új teló,stb.
A fiúknál más a helyzet,mert nem lehet apuci,és anyuci nyakára vinni az asszonyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!