Kirándulni mentek, de nem von be semmibe, ez normális?
A párom 3 napja gondolt egyet és el döntötte, hogy el utazunk pár napra külföldre.
Ki kapcsolódni.
Nos.. Engem semmiről nem kérdez meg, nem beszéltünk meg jóformán még semmit, de már elméletileg holnap indulunk. Rosszul esik mert én szeretem megtervezni a kirándulásokat, de eddig semmibe nem vont bele. Normális, hogy egy pár megbeszélés nélkül elindul és csak én vagyok túl érzékeny??
Menne a franc, mert ez nem spontán (akkor az, ha egyedül megy), hanem szrik a kérdező fejére nagy ívben.
Mondjuk én el is hagynék egy ilyen embert.
Mi minden hétvégén túrázunk a párommal, nagyjából egy-két nappal előtte döntjük el, hogy merre vesszük az irányt, de van, hogy aznap reggel, indulás előtt fél órával. Igaz, mi "csak" Magyarországot járjuk be, de ahhoz képest, hogy évek óta csináljuk, szerintem az ország negyedét sem láttuk még. Sokan el sem bírják képzelni, milyen csodahelyek vannak itthon. A legdurvább az, hogy bármilyen csodatájon járunk, alig futunk össze a több órás túrákon egy-két emberrel, de van, ahol eggyel sem. Nekünk ez az igazi kikapcsolódás.
A spontaneitás jó, de azért fel kell készülni arra is, hogy ha váratlan problémába ütköztök, akkor legyen rá megoldás. Külföldre utazáskor ez jóval nehezebb, mint belföldön.
“Eldöntötte, hogy elutazunk…”
Ez a baj. Nem megkérdezte, hanem ő magának eldöntötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!