Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kirándulni mentek, de nem von...

Kirándulni mentek, de nem von be semmibe, ez normális?

Figyelt kérdés

A párom 3 napja gondolt egyet és el döntötte, hogy el utazunk pár napra külföldre.

Ki kapcsolódni.

Nos.. Engem semmiről nem kérdez meg, nem beszéltünk meg jóformán még semmit, de már elméletileg holnap indulunk. Rosszul esik mert én szeretem megtervezni a kirándulásokat, de eddig semmibe nem vont bele. Normális, hogy egy pár megbeszélés nélkül elindul és csak én vagyok túl érzékeny??

2022. jún. 4. 09:01
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

Én átérzem, én sem vagyok spontán kicsit sem tudom, hogy nagyon rossz tulajdonság és próbálok lazítani rajta, de nem mindenben sikerül. Akik meg simán elindulnak egy ebéd közbeni telefonhívásra kb a világ másik végébe fogalmuk sincs, hogy az olyanoknak mint mi az ilyen dolgok mennyire megterhelők tudnak lenni.

És ez nem azt jelenti, hogy nem szeretek menni mert dehogynem, imádok utazni, kirándulni, csak szeretek is róla tudni, család-mozi-strand kategóriába minimum 1 nappal előtte, nagyon volumenüről meg egy héttel.

Volt olyan amikor a párom elém jött munkába bepakolva a strand cuccal, hogy megyünk strandra. Na hát hirtelen azt sem tudtam fiú vagyok e vagy lány, egyáltalán meg vagyok borotválkozva? Akkor megbeszéltük, hogy ilyet azért többet ne, mert nőként ez nem megy ilyen lazán :D

2022. jún. 4. 12:30
 22/41 anonim ***** válasza:
15%
15: Olyan rossz szegény kérdezőnek, hogy a diktátora elviszi nyaralni :D
2022. jún. 4. 12:30
 23/41 anonim ***** válasza:
13%
Gondolom pont azért, mert itt pampogsz, ahelyett, hogy vele beszélnél.
2022. jún. 4. 12:39
 24/41 anonim ***** válasza:
31%
Na mar aldozathibaztatas is megy. Latszik azert az eq szint
2022. jún. 4. 12:41
 25/41 A kérdező kommentje:
Egyszer már csinált ilyet. Francia országba mentünk. Este indultunk, hulla fáradtan oda értünk, igazából a szervezettsége annyiban kimerült, hogy láttam a tengert, egy kikötőt és egy nagy hajót, meg hegyeket, mert mellette jöttünk el. :D borzasztó volt. Semmi értelme nem volt. Francia országban voltunk és igazából semmit nem láttam, ráadásul mind ezt hulka fáradtan. Szóval, igen egy kicsit ideges vagyok, hogy mi lesz ebből is. Én sem vagyok az a rettentően tervezgető tipus, de ahova megyek ott szeretem tudni, hogy milyen látni valók vannak, mit érdemes meg nézni stb. Mindent, amit csak tudok megnézni.
2022. jún. 4. 12:42
 26/41 anonim ***** válasza:
78%
Hát nem mész! Majd megtanulja vagy szétmentek (ez a legjobb, ami történhet).
2022. jún. 4. 12:54
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok az egyetlen, aki dolgozik, és át kell szerveznie dolgokat, mielőtt elmegy valahova? Ez kicsit elszomorít.
2022. jún. 4. 14:15
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nemet mondasz, enm kell bonyolitani.
2022. jún. 4. 16:10
 29/41 A kérdező kommentje:
Ha nemet mondok, akkor veszekedni fogunk.
2022. jún. 4. 16:32
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

Inkább szó nélkül hagyod, hogy elrángasson akárhova és mosolyogva kíséred minden agyament tervében, csak hogy ne veszekedjen?

Nem érzed jól magad, ő már bizonyította, hogy nem alapos az utazás szervezésében, csak elindulni tud. Én simán nemet mondanék, otthon maradnék és cipeljen mást az ismeretlenbe magával. Ha ez a viselkedés a kapcsolat más területén is megnyilvánul, akkor erősen gondolkozz el azon, mit kerestek egymás mellett...

2022. jún. 4. 17:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!