Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kirándulni mentek, de nem von...

Kirándulni mentek, de nem von be semmibe, ez normális?

Figyelt kérdés

A párom 3 napja gondolt egyet és el döntötte, hogy el utazunk pár napra külföldre.

Ki kapcsolódni.

Nos.. Engem semmiről nem kérdez meg, nem beszéltünk meg jóformán még semmit, de már elméletileg holnap indulunk. Rosszul esik mert én szeretem megtervezni a kirándulásokat, de eddig semmibe nem vont bele. Normális, hogy egy pár megbeszélés nélkül elindul és csak én vagyok túl érzékeny??

2022. jún. 4. 09:01
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
74%
En parom is ilyen. En ezt imadom, h nem kell agyalnom, mert egyedul is megszervez egy utat. Ebben kulonboztok....de ha ezt nem tudjatok megbeszelni, akkor mennyire illetek ossze?
2022. jún. 4. 10:17
 12/41 anonim ***** válasza:
23%
Tenyleg sose fog felesegul venni. Nagyon kulonboztok. Keress egy hozzad illo part.
2022. jún. 4. 10:19
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
Hát mondd meg neki, hogy zavar ez így. Ne itt írd le, hanem neki mondd.
2022. jún. 4. 10:28
 14/41 anonim ***** válasza:
27%

Időpontot egyeztettetek, ez meg volt beszélve? Ha halaszthatatlan munkád/vizsgád, női problémád vagy egyéb a gond akkor off, de ezzel biztos számolt.

Értem hogy zavarónak hat a spontaneitása, abba belegondoltál hogy neki meg valószínűleg a szervezettség, tehercipelés és kötöttség veszi el a kedvét de a kedvedért mégis bevállalja? Nem akarom egyik álláspontot se kritizálni, de nekem anno édesanyám volt tervezés-mániás és sok családi vakációt tett ezzel kevésbé élvezetesebbé, stresszesebbé. Ez egy párkapcsolat, egyenlő viszony, el tudod fogadni hogy most nem a te akaratod érvényesül és így is jól érezni magad?

2022. jún. 4. 10:28
 15/41 anonim ***** válasza:
66%
Mért vagy vele együtt? "Engem semmiről nem kérdez meg." Ez nem párkapcsolat, hanem diktatúra. Neked ugyanannyi szavad van. Ha egy kapcsolat téged nem tesz boldoggá, véget kell vetni neki. Nem a kapcarongya vagy.
2022. jún. 4. 10:36
 16/41 anonim ***** válasza:
90%
Hát engem nem lehet ide-oda rángatni, ezt veled teheti csak meg. Nem mered vele megbeszélni, hogy a te akaratod is számít? Félsz tőle?
2022. jún. 4. 11:43
 17/41 anonim ***** válasza:
16%
Hahhh, az en férjem is csütörtökön este jelentette be, hogy jajjjj utazzunk már el pár napra. Mondtam oké, de szervezze le ő. Most épp a reptérről tartunk Velence központjaba, en örültem a meglepinek.
2022. jún. 4. 12:13
 18/41 anonim ***** válasza:
95%
Ha a párommal épp a reptérről tartanék Velence központjába, biztos a gyakori kérdések lenne a legutolsó, ami érdekelne 😀
2022. jún. 4. 12:15
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha megkérdezed meg hogy drágám hova megyünk? Számomra ez hihetetlen. Ha nem mondja meg akkor nem megyek vele. Nem értem hogy lehet ilyen kapcsolatban élni?
2022. jún. 4. 12:20
 20/41 anonim ***** válasza:
90%

Ne itt kamuzzál. 🤣🤣

2022. jún. 4. 12:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!