Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Utálom a focit, a sört, és a...

Utálom a focit, a sört, és a dohányzást. Szerintetek így mennyi esélyem van normális lányt vagy fiút találni? Amúgy laza vagyok, animés, játékos, és szeretek kirándulni, járni a természetet.

Figyelt kérdés
2015. febr. 4. 19:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Úristen, nem szereted a focit, a sört és a dohányzást? Pedig ez minden egyes embernél alapfeltétel egy kapcsolatban. Sajnálom, de örök magányra vagy ítélve.
2015. febr. 4. 19:56
 2/12 anonim válasza:
Jaj nekünk meg a családunknak!
2015. febr. 4. 19:58
 3/12 anonim ***** válasza:
40%

Miért utálod a sört? Legfőbb nem szereted. De ne mondd, hogy utálod. A sör nemesít, teli van B-vitaminnal, nyáron hűt, télen(ha sokat iszol belőle) fűt, bugyborékos, van habja és szép a színe. Kesernyés, amit nem kell szeretni, lehet nem a te ízlésed.

De állj a talpadra és ne utálkozz, mert sz..rok az animédba, a lazaságodba, meg egyébként mindenbe, amit utálsz, mert ettől kuuu..rvára nem függ, hogy találsz-e nőt, vagy férfit magad mellé. Hujj, az anyád, de fölidegesítettél.

A sört ne nevében, hanem ízébe vedd szádra, mert különben megtalállak.

2015. febr. 4. 20:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor lányt vagy fiút szeretnél?
2015. febr. 4. 20:08
 5/12 A kérdező kommentje:

"Miért utálod a sört? Legfőbb nem szereted. De ne mondd, hogy utálod. A sör nemesít, teli van B-vitaminnal, nyáron hűt, télen(ha sokat iszol belőle) fűt, bugyborékos, van habja és szép a színe. Kesernyés, amit nem kell szeretni, lehet nem a te ízlésed. "

mert rohadt büdös, az íze hányinger keltő, keserű, rossz. amikor megissza valaki, árad belőle az a bűz órákig...

2015. febr. 4. 20:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem kellett volna lepontozni, nem értetted/értettétek az iróniámat.:)

Figyelj, ezek a dolgok teljesen mellékesek, te is tudod. Bőven van még hozzád hasonló ember, akiket meg fogsz találni.

2015. febr. 4. 20:15
 7/12 anonim válasza:

Hidd el, rengeteg olyan fiú/lány van, aki ugyanazokat utálja, amit te és azt szereti, amit te.

Mondjuk nem én, mert én szeretem a focit is,a sört is és dohányzom is. N

2015. febr. 4. 20:43
 8/12 anonim válasza:
Ezek egyáltalán nem zárják ki azt, hogy találj párt magadnak. :)
2015. febr. 4. 21:36
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is utálom a focit, nem dohányzom. Animés vagyok, szeretek játszani, kirándulni. És rajtam kívül még sokan vannak így. Ezek tényleg nem számítanak, ha párt szeretnél magadnak találni. A lényeg csak annyi, hogy megtaláld a közös hangot a másikkal. ^^
2015. febr. 5. 20:35
 10/12 xMazsolax válasza:
75%
Nekem ez az ideálom pont amit leírtál xd 15/L
2015. febr. 6. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!