Utálom a focit, a sört, és a dohányzást. Szerintetek így mennyi esélyem van normális lányt vagy fiút találni? Amúgy laza vagyok, animés, játékos, és szeretek kirándulni, járni a természetet.
Miért utálod a sört? Legfőbb nem szereted. De ne mondd, hogy utálod. A sör nemesít, teli van B-vitaminnal, nyáron hűt, télen(ha sokat iszol belőle) fűt, bugyborékos, van habja és szép a színe. Kesernyés, amit nem kell szeretni, lehet nem a te ízlésed.
De állj a talpadra és ne utálkozz, mert sz..rok az animédba, a lazaságodba, meg egyébként mindenbe, amit utálsz, mert ettől kuuu..rvára nem függ, hogy találsz-e nőt, vagy férfit magad mellé. Hujj, az anyád, de fölidegesítettél.
A sört ne nevében, hanem ízébe vedd szádra, mert különben megtalállak.
"Miért utálod a sört? Legfőbb nem szereted. De ne mondd, hogy utálod. A sör nemesít, teli van B-vitaminnal, nyáron hűt, télen(ha sokat iszol belőle) fűt, bugyborékos, van habja és szép a színe. Kesernyés, amit nem kell szeretni, lehet nem a te ízlésed. "
mert rohadt büdös, az íze hányinger keltő, keserű, rossz. amikor megissza valaki, árad belőle az a bűz órákig...
Nem kellett volna lepontozni, nem értetted/értettétek az iróniámat.:)
Figyelj, ezek a dolgok teljesen mellékesek, te is tudod. Bőven van még hozzád hasonló ember, akiket meg fogsz találni.
Hidd el, rengeteg olyan fiú/lány van, aki ugyanazokat utálja, amit te és azt szereti, amit te.
Mondjuk nem én, mert én szeretem a focit is,a sört is és dohányzom is. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!