Lányok! Ha valaki Kocka/gamer/játékos annak is lehet normális barátnője?
Figyelt kérdés
Egy átlagos 15 éves fiúnak érzem magam nincs szemüvegem és nem vagyok kövér csak nagyon sokat játszok. Vélemény/esély ?2014. dec. 30. 23:43
1/12 anonim válasza:
Igen, kb ugyan annyi esélye van mint egy nem kockának, tapasztalat 17/F és kocka :D
2/12 anonim válasza:
súgok egy titkot (mi lányok is imádunk játszani) ;) 18l
3/12 anonim válasza:
Highelo kell hozzá :DDDDDD Amugy lehet persze....nem különbözünk basszus :D csak mi nem sörre költjük a pénzt :D 20/F
4/12 anonim válasza:
ha emellett odafigyelsz a baratnodre.... nem egy kapcsolat ment amiatt tonkre mert a fiu folyamatosan jatszik
ha baratnot akarsz akkor egyertelmu hogy kevesebb jatek szukseges.. plusz ne otthon uljetek
es soha ne jatsz amikor o ott van! ne is facebookoz ... max filmnezes celjabol kapcsold be a gepet
ha barmi kerdesed van meg errol irj :)
5/12 anonim válasza:
persze csak legyen sok pénze :D
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ.
2014. dec. 31. 00:02
7/12 anonim válasza:
Majdhogynem Tilos játsza i ha a lány ott van, de am. nem zavaró!
8/12 anonim válasza:
Keress kocka barátnőt és akár együtt is nyomhatjátok, esetleg ha megölöd őt a játékban mondd neki hogy azért szereted :DD
9/12 Lili05 válasza:
en egy kockaba vagyok szerelmes:3 jomagam is azvagyok:D 15/L
10/12 Költőnő? válasza:
Igen, régebben én is az voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!