Ekkora illetlenség volt azt kérni, hogy inkább pénzt adjanak ajándékba?
Neveles kerdese! A Kerdezo kolykei neveletlenek, hisztisek. Mi masra utal az, ha kifejezik a nemtetszesuket egy kapott ajandekra???
Gyerekkoromban volt, hogy kaptam egy jatekot (pluss), ami szamomra nem volt erdekes ugyan, de megkoszontem.
1. Nem kotelezo ajandekozni.
2. Nem kotelezo penzt adni, ami amugy is eleg kozonseges "ajandek".
3. Illik valamit adni, amit aztan illik megkoszonni! Ennyi.
Ilyen hisztis kovetelozo kolykoknek max egy zoknit vinnek ajandekba, de azt is minimum 35 szammal, hatha mire bele nonek, az Anyjuk tanit nekik nemi illemtant.
10 éves gyerekem legóra gyűjtött. Mindenki tudta előre, és mindenkitől pénzt is kapott kivéve az egyik mama, hozott neki valami porcelán bohóc figurát. A gyerek megköszönte, próbált hozzá jó képet vágni, udvarias volt, de nekem azért elmondta hogy nem tetszik neki, meg én is láttam hogy ez egy hülyeség. Azt kellett volna mondanom neki hogy igenis erőltesd meg magad és Örüljél ennek a vacaknak? Hagyjuk már.
Más világ van.
Bizonyos életkorig a gyerek nem tudja a gesztust értékelni.
Most miért kellene örülni egy haszontalan ajándéknak.
Autista gyerekek esetén meg főleg nehéz ajándékot venni. Autista testvérem például nem is fogad el semmit, amit nem kért. Oké, vettél neki egy labdát, de ő azt nem kérte és ott is hagyja. Nem azért mert bunkó. Ő így működik.
Szóval szerintem nem volt illetlenség ezt kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!