Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez az unokázós időszak mennyi...

Ez az unokázós időszak mennyi ideig fog tartani?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A bátyámnak született egy gyereke nemrégen, és azóta anyum minden témához valahogy betudja illeszteni a gyereket hogy róla beszéljünk. Boltba is halomra veszi a plüssöket, drágábbnál drágább játékokat neki, meg olyanokat hogy ez biztosan még jól fog jönni. Én meg ha kérek valamit szájhúzogatással de megveszi. (Nem nagy dologról volt szó, egy szimpla testpermetről)Meg posztolja mindenhol is, egy nap vagy hússzor hogy azé biztos ami biztos lássa mindenki. Én nem nagyon szeretem a gyerekeket, nem is szeretnék egyáltalán. Azért is levagyok cseszve hogy miért nem akarom megfogni a gyereket meg ringatni, tán nem szeretem. Ma pl megmutatott tíz képet abból az összesen ugyanúgy feküdt csak más szögben votl a kép. Mondtam hogy nagyon érdekes, erre megsértődött hogy miért nem mondom azt hogy édes vagy valami. Plusz még mentek látogatni a kórházba, nem mentem velük mert vizsgákra tanultam éppen. És a kórház nincs közel hozzánk. Akkor is ki volt az aki ennyit nem tud megtenni a kisbabáért, hát én. Valaki nyugtasson meg hogy ennek az időszaknak egyszer vége lesz, és normálisan fog unokázni.
2022. máj. 21. 18:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
80%
Ez még sokáig fog tartani. Tisztázd anyukáddal, hogy szereted a gyereket, a bátyáddal beszélsz róla, de ne tukmálja, mert azzal csak ellenérzést kelt benned. Te most más életszakaszban vagy, ilyen kicsi babával nem tudsz mit kezdeni. Családi ünnepeken megcsodálod, egyelőre érje be ennyivel.
2022. máj. 22. 06:33
 12/12 anonim ***** válasza:
84%

Ettől én is állandóan falra másztam. Jaj, fogjam meg, mert milyen cuki.

Mi cuki? Kiabál, sír, kakil ja és le is hány, ha épp etetés után van. Tényleg irdatlan cuki, én nem vagyok gyerekbarát, úgyhogy olyan 6-7 éves korukig eszméletlenül idegesítettek - meg az is, hogy nagyobb szenzáció volt, hogy a kislány bilibe szrt, mint a diplomám :D

2022. máj. 22. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!