Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek fel egy temetésre...

Mit vegyek fel egy temetésre ahol megvan adva, hogy színesbe kell menni? Mi illik ilyenkor? Mi nem sok?

Figyelt kérdés

2022. máj. 16. 13:03
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
89%

#20 14:17 vagyok, másik ok: Ugyanez a nő fenyegetett meg, hogy ne merészeljek búslakodni utána, mert visszajön és fenéken billent :D

Nagyon életvidám, boldog ember, szerintem jobban örülne egy - a körülményekhez képest - kissé könnyedebb temetésnek, a sok fekete ruha és búskomorság helyett.

2022. máj. 16. 14:19
 22/31 anonim ***** válasza:
89%
Én lányként valami elegáns, színes ruhát vennék fel, talán ha hideg van, egy fekete blézerrel.
2022. máj. 16. 14:37
 23/31 anonim ***** válasza:
88%
Esetleg ha nincs ötleted, kérdezd meg a legközelebbi hozzátartozókat, hogy ők mit vesznek fel, és hivatkozhatsz arra, hogy sose voltál még ilyen temetésen, nem akarsz illetlen lenni.
2022. máj. 16. 14:49
 24/31 anonim ***** válasza:
91%

Így, hogy ez kifejezett kérés, bármit felvehetsz. Szerintem csak annyi, ha lány/nő vagy ne legyen azért miniszoknya. Színben meg akkor a fekete/szürkén kívül bármi, amiben "jól érzed magad".

Gondolom azért kérték kifejezetten a színes ruhákat, hogy ne legyen olyan komor, lehngoló szertartás.

2022. máj. 16. 15:10
 25/31 anonim ***** válasza:
83%
Egyszínű színes, vagy tarkabarka színes?
2022. máj. 16. 15:56
 26/31 anonim ***** válasza:
86%

Én valami halványabb, nem rikító színt választanék.

Halvány kék, zöld, bézs, lila.

2022. máj. 16. 16:15
 27/31 anonim ***** válasza:
80%
Akkor sem mennék rikítóban, pl pirosban vagy sárgában. Zöld, kék amik nekem lehetséges opciónak tűnnek, rokonság ide vagy oda. Így nem is vagy feketében, de a szokásokat sem töröd meg annyira.
2022. máj. 16. 17:47
 28/31 anonim ***** válasza:
83%
Ne fekete elgyen ennyi a léyneg.
2022. máj. 16. 18:34
 29/31 anonim ***** válasza:
78%

Ez külföldön divat, sőt, az olyan temetés is, ahol mindenki vígad.

Ne feketében menj, és ne túl kirívó színekben. Például egy ciklámen, vagy hupilila, libafoszöld nem jó választás, de egy világoskék, piros , halványrózsaszín okés lehet

2022. máj. 16. 20:11
 30/31 anonim ***** válasza:
82%

Csak az Európai kultúrában fekete a gyászszín, pl Közép-Amerikában színes, megint másutt a fényt jelképező fehér.

Ha megszabták, én biztosan pasztell zöldben mennék, mert az színesnek színes, mégis visszafogott, nyugtató, nem harsog.

2022. máj. 17. 06:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!