Mit vegyek fel egy temetésre ahol megvan adva, hogy színesbe kell menni? Mi illik ilyenkor? Mi nem sok?
#20 14:17 vagyok, másik ok: Ugyanez a nő fenyegetett meg, hogy ne merészeljek búslakodni utána, mert visszajön és fenéken billent :D
Nagyon életvidám, boldog ember, szerintem jobban örülne egy - a körülményekhez képest - kissé könnyedebb temetésnek, a sok fekete ruha és búskomorság helyett.
Így, hogy ez kifejezett kérés, bármit felvehetsz. Szerintem csak annyi, ha lány/nő vagy ne legyen azért miniszoknya. Színben meg akkor a fekete/szürkén kívül bármi, amiben "jól érzed magad".
Gondolom azért kérték kifejezetten a színes ruhákat, hogy ne legyen olyan komor, lehngoló szertartás.
Én valami halványabb, nem rikító színt választanék.
Halvány kék, zöld, bézs, lila.
Ez külföldön divat, sőt, az olyan temetés is, ahol mindenki vígad.
Ne feketében menj, és ne túl kirívó színekben. Például egy ciklámen, vagy hupilila, libafoszöld nem jó választás, de egy világoskék, piros , halványrózsaszín okés lehet
Csak az Európai kultúrában fekete a gyászszín, pl Közép-Amerikában színes, megint másutt a fényt jelképező fehér.
Ha megszabták, én biztosan pasztell zöldben mennék, mert az színesnek színes, mégis visszafogott, nyugtató, nem harsog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!