Mit vegyek fel egy temetésre ahol megvan adva, hogy színesbe kell menni? Mi illik ilyenkor? Mi nem sok?
Elnézést az offért mindenkitől, de kedves 13-as:
Nagyon hálás vagyok a linkért, jómagam nő létemre iszonyat rühellek vásárolni, de még online böngészni is, viszont szerettem volna 1-2 ruhát a nyárra és az elsőként linkelt zöldbe beleszerettem első látásra, már rendelem is. :D
Bocsánat mégegyszer az offért.!
#13 vagyok. :)
Én is gyűlölök vásárolni. A két linkelt oldalról szoktam rendelni, ha mégsem tetszik, vagy a méret nem stimmel, ingyen visszaküldhetők. Bár erre nálam még nem volt példa, csak a gyereknél.
Random példa, hogy miért kérhette ezt a család: Nagymamám nagyon kicsi volt, amikor az édesanyja meghalt. Abból az időszakból csak az maradt meg, hogy nagyon szomorú, és rengeteg feketébe öltözött ember ment hozzá. Az agya valamiért összekötötte a kettőt, a mai napig (70+ éves) nem hajlandó feketébe öltözni, kivéve ha nagyon muszáj (pl. temetés)
A kérdésről egyből ő ugrott be - például (majd-majd) az ő temetésén is lehetne egy kissé színesebb a gyásztömeg, pusztán tiszteletből. Igaz, hogy őt ez már nem fogja érdekelni, de tudom, hogy jelenleg kissé nyugtalanítja a feketébe öltözött tömeg, és ennek tudatában rendeznénk így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!