Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az érzelmile...

Mi a véleményetek az érzelmileg megcsaló férfiakról?

Figyelt kérdés

Tehét akik tartós, már többéves párkapcsolatban élnek (lehet házasság is, ha valaki iylen sztorit ismer, de nem feltétlenül - viszont huszonéves legyen az alsó korhatár, nem a tinik) és érzelmi viszonyba, szerelembe keverednek egy másik nővel? (Nem !! szeretői viszonyra gondolok, sőt szexuálisra sem vagy nem feltétlenül, tehát nem arra, hogy nem kap valaki otthon szexet...stb., amiket itt napi szintem olvashatunk. és nem is 1-2 hónapos fellángolásra, hanem komolyabb érzelmekre).

Van ehhez kapcsolódó véleményetek, történetetek ?

NEMET írjatok légyszi, setelg kort is !

2010. szept. 17. 14:15
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
67%

És azok a gyerekek szépen megtanultak fuldoklani és műszeretetben élni...

ÉN férfi vagyok és bizony megesett velem, hogy tizenpár év házassággal a hátam mögött beleszerettem valakibe, aki amúgy semmivel se különb, fiatalabb, szebb, vagy jobb, mint a nejem, de figyelt rám, rajongott értem, felnézett rám. Akár hiszitek akár nem, a férfiak egoja borzasztó törékeny. Elég ha párszor lehülyézed a férjed, megmondod neki hogy mennyire idióta és nem fogja megosztani veled az álmait többé. És ekkor jön Micike a könyvelésről aki meghallgatja a férjedet, kicsit rajong érte, nevet a suta viccein és kész a baj. Nem feltétlenül a farkunk után megyünk, sokkal több megcsalást az érzelmi elhidegülés idéz elő.

2010. szept. 18. 16:35
 22/32 anonim ***** válasza:
50%
Azt kihagytam, hogy 35/F és a házasságom első 13 évében fennen hangoztattam, hogy én soha nem csalnám meg a nejem és fúj elítélek mindenkit aki ilyet tesz. Aztán fordult a kocka... most már azt vallom, hogy soha ne mondd, hogy soha.
2010. szept. 18. 16:36
 23/32 A kérdező kommentje:

Kedves 16.35. : az általam ismert pároknál ez a szereelmebe esés 3-4 év után történt meg. Mit gondolsz, hibáztak ezek a lányok, hogy inkább struccpolitikát folytattak és azóta is együtt vannak ? Egyébként ők ha nem is körülrajongják, de szeretik/szerették annyira a férfit, hogy ne hidegüljön el érzelmileg és mégis megtörtént.

Ezért is volt az a véleémnyem, hogy a férfi részéről ez inkább kényelem-kapcsolat lehet.

Érdekel a férfiak véleménye!

2010. szept. 18. 20:01
 24/32 anonim ***** válasza:

A 16:35-ös vagyok. Nem tudok más férfiak nevében nyilatkozni, de én egyáltalán nem a szex miatt mentem félre. Aztán persze lett belőle szex is és az is klasszisokkal jobb volt, mint az otthoni, mert tele volt érzelmekkel és szenvedéllyel, otthon meg már csak a hideg húsok dörgölőztek egymáshoz néha, a szokásos rutin. Én megnyomom rajtad a gombot ahol neked jó, te megnyomod rajtam ahol nekem jó és le van tudva az ehavi. Lehet hogy tizenpár év elteltével az új nővel is ilyenné válhat, de talán tanultam annyit a házasságomból, hogy tudatosan védekezzünk az elfásulás és "rutinmunka" érzése ellen, tudatosan megtartjuk az érzést, hogy udvarolunk és megküzdünk egymásért.

Amúgy nem tartott sokáig a megcsalás dolog, mert tiszta vizet öntöttem a pohárba és elváltunk, most boldogan élünk a barátnőmmel, a nejem is talált valakit akivel boldog, szóval végül is happy end, de nem volt egyszerű az biztos.

2010. szept. 18. 22:24
 25/32 Srapnel ***** válasza:
0%

A véleményem az, hogy mivel manapság igen gyenge a felhozatal nőkből, nem csoda, hogy néha másfelé kacsintgatnak a férfiak. Tele a világ önelégült, ostoba p*csákkal, akiket felemelt ez az ipari-fogyasztói világ mondjuk egy marketinges, vagy irodavezetői pozícióba, mi közben ugyanolyan gyökerek és ostobák maradnak. Viszont elvárások és a női újságokban hemzsegő ostoba mamagésa-cikkek nyomán kialakuló tévképzetes világnézet az nagyon terjed. Meg az önmegvalósítás, ami általában valami sablonos "szórakozási forma" köré csoportosul, mint pl. salsa, vagy utazás. A nők többsége egyszerűen rém unalmas. Na, ezért van érzelmi megcsalásra kísértés.

Ettől függetlenül is benne van a pakliban a dolog. Sajnos az érzelmeket nem befolyásolja az ember. Egyszer csak beüt és kész.

2011. jún. 16. 16:40
 26/32 anonim ***** válasza:

a legrosszabb dolog, amit férfi tehet.

egyik barátnőmet megcsalta a barátja a másik b.nőmmel, még a kapcsolatuk elején. ez kiderült, és a b.nőm később megbocsájtott neki. viszont máig nem stimmel v.mi köztük, a csaj egyre érzi azt, h a srác nem szereti őt úgy, ahogy kéne. gyűlöli a másik nőt, őt hibáztatja mindenért, pedig mióta kiderült a dolog, nem találkoztak.

viszont, máshogy szexel a srác: dekoncentrált, gyorsan "letudja", ált. nincs kedve hozzá.

másik b.nőm, akivel anno megcsalta, megmutatta az msn-beszélgetéseket, amik tele vannak olyan szövegekkel, h "amikor vele vagyok, akkoris rád gondolok stb".

a csaj, akivel együtt van, viszont makacsul ragaszkodik a gyerekhez, és nem engedi el. öngyilkossággal fenyegetőzik, és azzal, ha elhagyja a tag, tönkreteszi az életét. a mákis barátnőmet szinte üldözi, meg akarta veretni, mindenhogyan keresztbetesz neki stb.

a srácnak meg kényelmes ez így, h otthon várja a barátnőm, s közben álmodozik a másik b.nőmről.

2011. jún. 17. 02:18
 27/32 anonim ***** válasza:

4 éve éltem együtt a párommal, mikor megismertem valaki mást. Elkerültem egy másik városba a munkám miatt, de hazajártam minden nap. A munkahelyen ismertem meg a férfit, aki más volt kinézetre, stílusra. A legjobb dolog, ami tetszett benne, hogy nagyon jó humorérzéke volt, értette az ironikus beszólásaimat, amit a párom soha és ez mindig zavart. Szóval sokat beszélgettünk, volt olyan, hogy munka után még megittunk egy sört vagy kávét, nem egyből mentem haza. Nem gondoltam én semmire az illetővel kapcsolatban, csak, hogy szeretek vele lenni, ennyi. Egyik este feküdtem az ágyon és néztünk egy filmet a párommal mikor is meg akartak kínálni chipssel és nem az ő nevét mondtam ki, hanem a munkatársamét, akkor jöttem rá, hogy itt baj van és a párom is akkor jött rá. Rá két hétre szakítottunk. Összejöttünk a munkatárssal, de csak 1 évig voltunk együtt, mert külföldön kapott egy nagyon jó ajánlatot én viszont nem mentem vele.

Szóval a páromat testileg nem, de érzelmileg megcsaltam.

2011. jún. 17. 07:03
 28/32 anonim ***** válasza:

mit jelent az h érzelmileg megcsaló férfi?

te nagyon gykér vagy és a leirásból látszik h fáraztó vagy. sztem verd magad tarkón ,de úgy istenesen

2011. jún. 17. 08:29
 29/32 anonim ***** válasza:

egy gigolo nekem egyszer azt mondta a nők legtöbb esetben azért lépnek félre, mert a párjuk nem bókol, nem kedveskedik, érzelmileh hanyagolja őket, tehát nem a szex miatt, hanem a törődés hiánya miatt, ha jön, akitől ezt megkapják, egy családot képesek ezért feladni

a férfiaknál nem tudom

2011. jún. 17. 12:14
 30/32 A kérdező kommentje:
08. 29. Ugye élőben is ilyen bátor lennél és nem az anonimitás miatt vagy tajparaszt bunkó másokkal ?
2011. jún. 17. 12:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!