Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az érzelmile...

Mi a véleményetek az érzelmileg megcsaló férfiakról?

Figyelt kérdés

Tehét akik tartós, már többéves párkapcsolatban élnek (lehet házasság is, ha valaki iylen sztorit ismer, de nem feltétlenül - viszont huszonéves legyen az alsó korhatár, nem a tinik) és érzelmi viszonyba, szerelembe keverednek egy másik nővel? (Nem !! szeretői viszonyra gondolok, sőt szexuálisra sem vagy nem feltétlenül, tehát nem arra, hogy nem kap valaki otthon szexet...stb., amiket itt napi szintem olvashatunk. és nem is 1-2 hónapos fellángolásra, hanem komolyabb érzelmekre).

Van ehhez kapcsolódó véleményetek, történetetek ?

NEMET írjatok légyszi, setelg kort is !

2010. szept. 17. 14:15
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

véleményem az az előzőről, hogy ez csak nőknél működik/het így.

a pasik annyira naivak, hogy a te esetedben a segítő figyelmet összetévesztik a szerelemmel és szerelmesek lesznek!

nem tudja, hogy azért vágyakozik a másikra, mert törődést kap, hanem totál annyit tud csak, hogy hiányzik.

a pasik sokkal egyszerűbben gondolkodnak, vagy nem gondolkodnak.

2010. szept. 17. 15:01
 12/32 A kérdező kommentje:

De azért csak meg tudja különböztetni egy pasi a szerelmet a megszokott kapcolattól, amiben már inkább csak emberileg szeret. Nem ?

Egyszerűbbek, az biztos, de kérdés, hogy mennyire és miben.

2010. szept. 17. 15:06
 13/32 anonim ***** válasza:
14:55-ös vagyok. Nem akarok álszenteskedni, természetesen, nagyon rosszul érintene, ha ugyanez a férjemről is kiderülne. DE! Ez részemről nem szerelem volt, és nem utolsósorban, lehet, hogy ha nem hoz össze a sors a másikkal, akkor most nem lennék házas ember.. És épp amiatt, mert tudom, hogy azért akárhogy is történt, rosszul esne a férjemnek, nem akarom, hogy valaha is tudjon erről. Nem akarok feleslegesen fájdalmat okozni, és már nincs az egésznek jelentősége.
2010. szept. 17. 15:17
 14/32 anonim ***** válasza:
60%

kedves előzőt nem értem, hogy miért érzi úgy, hogy mentegetőznie kell

a pasikról még annyit, hogy mindig arra megy, amerre neki van valami jó, és nem tervezget, nem mérlegel, nem gondolkodik, így lesz szerelmes

amire a felesége világosítja fel, hogy ezt nem szabad

szóval meg tudják különböztetni az otthoni érzelmeket a szerelemtől, csak nem tudnak és nem akarnak semmit ellene tenni, hiszen nekik jó más nőt szeretni

a büntetés súlyától függ a megbánásuk

egy nő pedig általában ragaszkodik egy férfihez, mert még napjainkban is ha nem anyagilag függünk tőlük, akkor érzelmileg,pl kinek kell egy kétgyerekes anya egyedül (persze hogy valakinek biztos, dehát önbizalmunk kanyarban)így a nő ki van téve a férfi kénye kedvének

amíg a férfi még párkapcsolaton belül is, de szabadabb valahol. nincs beleszólás, ha sörözni megy, stb.tehát jóval több mindent megenged magának, de még a lelkiismerete is másik szinten van, mint egy nőnek.

2010. szept. 17. 15:45
 15/32 A kérdező kommentje:
Volt már valaki oylan helyzetben, h megtörtént ez az egész és együtt maradt a ffival? Elég nehéz lehet.
2010. szept. 17. 15:47
 16/32 anonim ***** válasza:
37%

Én jobban el tudnám fogadni, hogy másba szeret bele, minthogy elvileg engem szeret és mással szexel.

21/L

2010. szept. 17. 16:29
 17/32 anonim ***** válasza:

szerintem nincs aki olyan mellett maradna, aki mást szeret mellette, vagy mást szeretett mellette

mert ez hatalmas lenézése lenne önmagunknak, nem vagyunk mi háziállatok

2010. szept. 17. 18:11
 18/32 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos sok ilyen nő van.
2010. szept. 17. 18:37
 19/32 anonim ***** válasza:

Én másképp gondolkodom, ha érzelmileg csal meg, arról 100%, hogy nem cask ő tehet, énis.

Ha meg mással szexel, akkor csak egy állat, aki annyira sem tisztel, hogy kordában tartsa értem a farkát. Szerintem ez roszabb.

2010. szept. 17. 20:21
 20/32 anonim ***** válasza:

Két kicsivel voltam itthon.A férjem külföldön dolgozott,havonta járt haza.Járt velük egy lány is.A férjem beleesett,el akart költözni.A hölgy talán megijedt,hogy hirtelen kap vasárnapi anyukaként egy 2 hónapost és egy 2 évest,ezért szakított a férjemmel.A férjem,amikor vallott,azt mondta,hogy egy kövér dög vagy és nem kellesz senkinek.Ez akkor valóban így lehetett,mert a terhesség és szoptatás alatt mindig jól meghíztam.1.5 év múlva elmentem dolgozni.Az egyik kollégámnak nagyon tetszettem.Bókolt és ez imponált.Megtettem,de többet nem akartam.

Ja,hogy mi lett a férjemmel?

Együtt voltunk még 14 évet!Azt hiszem ő elfelejtette,hogy mit mondott nekem.Engem nem az bántott,hogy megcsalt,hanem az,hogy az önbecsülésembe gázolt!

Szépen felneveltük a gyerekeinket.Csendben,viták,érzelmek nélkül éltünk.

Egyszer voltam nagyon szerelmes!A gyerekekkel együtt akart.Nem mertem lépni.Hagytam elmenni.

4 éve elváltam.Egyedül élek a gyerekekkel!Nincs senkim.

Miért?Voltam már feleség,szerető,de társ még soha.Az a furcsa,hogy 16 évre már nem is gondolok!Ha a gyerekekkel nosztalgiázunk,már nem ugrik be az apjuk arca a történetbe.

A véleményem a megcsaló férfiakról:azonnal el kell hagyni őket.Nincs bocsánat!Én rossz példa vagyok,mert én fuldokoltam évekig egy rossz kapcsolatban,azért,hogy a gyerekek családban éljenek.

37/N

2010. szept. 17. 23:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!