Létezik olyan férfi, akit nem hajt a vére, hanem képes lelélni egy nő mellett a z életét, úgy hogy nem csalja meg egyszer sem?
Szia.
Igen létezik.
Tudod melyik férfi, nem csal meg?
Amelyik ki van elégítve!
Azt azért tudd megfogtam, házasság előtt, minden „nagymenőt”.
Rajtad múlik, eltudod-e varázsolni.
Érted?
40F
tegnap 12:26 vagyok
Nem hinném, hogy csak a kielégítettségen múlik. De az is fontos szempont egy harmonikus kapcsolatban.Ahogy az is, hogy mindent meg tudjunk beszélni a párunkkal, legyen romantika, figyelem a másik fél felé, törődés, szeretet, szerelem, lelki társak legyenek.
Szerintem ugyanúgy jól esik a Férfinak is, ha körül van zsongva, mint a Nőnek (PL: virág, ajtó kinyitása, sorolhatnám ... bármi amivel azt érzékeltetik vele, hogy figyelnek rá, nem csak pénzel kifejezhető dolgok, hanem ami érzéseken alapul ) Ezek kellenek egy Férfinak is.
Létezik.
De minek?Mi értelme van?
Egész életedben ugyanazt csinálni,ugyanazzal.
Unalmas.
A monogámia eleve egy nagy baromság,teljesen ellentétes az ember ösztöneivel.
Nekem inkább az furcsa,hogy felnőtt,tanult emberek miért akarják elhitetni magukkal azt,hogy ez jó.Mármint a monogámia.Gyakorlatilag az egész egy erőszak.
A psziché felett gyakorolt erőszak.
Majd ha a társadalom lesz olyan érett,hogy szétválasztja az érzelmeket a szextől,akkor lesznek normálisabb kapcsolatok.
Rengetegen csak rátelepszenek a másikra és uralkodnak rajta.
Én ezt kihagyom,az tuti:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!