Létezik olyan férfi, akit nem hajt a vére, hanem képes lelélni egy nő mellett a z életét, úgy hogy nem csalja meg egyszer sem?
Figyelt kérdés
2010. szept. 17. 10:32
21/39 anonim válasza:
Igen, ez személyiség kérdése, nem nemé. Bár igaz, sajnos ritka, de nem lehetetlen találni ilyet!
22/39 anonim válasza:
Miért ne létezne?
Nem minden pasi csalja meg a párját, ha szereti szívből, nem képes arra hogy ilyen szinten megbántsa, megalázza. Szerintem létezik, sőt tudok is egyet: a párom pont ilyen:-))
23/39 anonim válasza:
Az egyetlen lehetőség, amivel egy férfit meg lehet tartani (ugyanaz, amivel egy nőt), hogy szerelmes legyen abba, akivel együtt van. Más megoldás nincs. Hiába a jellem, ha nincs szerelem, nincs boldogság együtt, akkor az a kapcsolat nem párkapcsolat, és előbb vagy utóbb vége...
24/39 anonim válasza:
Kedves utolsó válaszoló, részben tévedsz. A szerelem érzése nem örök. Akkor marad együtt egy pár egy életre hűségben, boldogságban, ha a szerelem érzése szép lassan átalakul nagyon mély szeretetté, tiszteletté.
25/39 anonim válasza:
12:35 - Veled ellentétben én ismerek olyanokat, ahol a szerelem (nem a fellángolás, hanem a szerelem, ami több, mint a szeretet, de a szeretet is része) nem alakult át sok év után se.
26/39 anonim válasza:
Szerintem vannak hűséges pasik. Sőt, talán a férfiak fele ilyen. A másik fele meg érzelemmentes ribancfaszi. Jól kell váasztani.
27/39 anonim válasza:
például a párom. egyszerűen ilyen, ha ő szeret valakit, akkor azért mindent és örökre. én voltam neki az első és már évek óta együtt vagyunk. ő ilyen típus. erre születni kell.
28/39 anonim válasza:
Igen szerintem van ilyen.Lehet neveltetés,példa,tapasztalat stb.miatt is valaki hűséges.Az én párom a 30-as éveiben jár és én vagyok a 2. nő az életében.Nem egy kicsapongó persze ő is megnézi a csajokat:))
29/39 anonim válasza:
Egyszer valakiért tűzbe tettem volna a kezem. Megégtem. Azóta az az elvem, hogy amiről nem tudok, az nem fáj. Nem kutakodok, nem nyomozok. Azt gondolom, hogy nem csal meg, de azért midig ott van a "de mi van, ha mégis.." Nem hiszek többé faszinak. Már nagyon sok férfiről kiderült a környezetemben, hogy megingott. (aki meg hűséges, azt a felesége csalja) Szerintem nincs örök hűség.
30/39 anonim válasza:
A tudományos felmérések szerint a házas férfiak kb. 70-80%-a teljesen hűséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!