Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdekelne hogy zavarna-e...

Érdekelne hogy zavarna-e titeket, ha a párotok tartaná az exével a kapcsolatot és van egy-két dolog ami még a mai napig összeköti őket?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!
2010. szept. 16. 10:51
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Ez szerintem két kérdés. Mert az nem zavarna ha találkozna egy barátjával csak azért mert egyszer valamikor a barátnője volt, de az igen ha csak az exe és úgy találkozna vele, persze ilyet meg normál ember nem csinál szerintem.
2010. szept. 16. 17:52
 32/42 anonim ***** válasza:

Igen, természetesen zavarna.

24 N

2010. nov. 10. 16:11
 33/42 anonim válasza:
36%
Én a szemét venném ki mind a két f....ó köcsögnek ,volt benne részem el is kalapáltam az asszony
2010. nov. 10. 16:24
 34/42 anonim válasza:
t
2010. nov. 10. 16:25
 35/42 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna. Én is tartom a kapcsolatot az exemmel. Kultúrált emberek módjára megbeszéltük, hogy szakítunk, mert kihűlt a kapcsolatunk, de ettől még lehetünk barátok.

A páromat nem zavarja, sőt jó barátok lettek és folyton együtt lógnak. Tudja, hogy a múltam az exem, de a jelenem és a jövőm Ő.

2010. nov. 10. 16:43
 36/42 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna. Még az sem ha havonta találkoznak. Amíg a párom tudja hol a határ, nem akar nosztalgiázni egy kicsit a málnásban addig mi lehet. Pláne ha hosszú ideig nagyszerelem stb voltak, akkor miért.

Ha bedöglött a kapcsolatuk, akkor a kapcsolattartás sem vezet sehová, így nem zavarna.

2010. nov. 10. 18:38
 37/42 anonim válasza:

hát ez egy fogós kérdés....

elolvastam az előttem szólók véleményét és hát igen, elvileg megkellene bízni a párunkban 100%-ig.Én úgy hiszem nem csalna meg a párom, de nem örülnék annak hogy ha az eXével találkozgatna, valószínűleg magamban nem vagyok biztos, de folyton az járna az agyamban, hogy a csaj ráfog e mászni... Tudom,hogy ha őt választja akkor nem szeret igazán, és akkor jobb is hogy ha nincs velem, viszont ott van bennem, hogy szeretem és kell nekem. Természetesen,ha megcsalna akkor útjára engedném...

2010. nov. 10. 20:01
 38/42 anonim ***** válasza:

Nem.

Bízom a páromban, és amíg elfogadható és kulturált keretek közöt tartják a kapcsoaltot, nem zavar.

Férjem is néha beszél a volt exével, néha én is, találkozunk is, semmi gond nincs belőle.

2010. nov. 10. 20:18
 39/42 anonim ***** válasza:

Ez attól függ... ha ünnepeken felköszönti, meg néha összefutnak dumálni, az belefér. De nekem volt olyan pasim, aki az első exével nagyon jóban volt. Még ez is belefért volna, de az nagyon zavart, hogy folyton róla dumált, hogy XY így meg XY úgy... túlságosan sokat beszélt róla, sok dologról az ex jutott az eszébe... Volt, hogy csinált valami kaját a pasi, tök finom volt, erre közben benyögte, hogy erre az exe tanította... hát rögtön elment az étvágyam. Nem vagyok egy hisztérikus, féltékeny p*csa, de azt már soknak éreztem, hogy ennyit dumál róla. Mondtam is neki, hogy persze, találkozzanak nyugodtan, de ne beszéljen már állandóan róla. Meg is kérdeztem, túltette-e magát az exén. Állítása szerint igen, de szerintem ez nem volt igaz, csak magának sem vallotta be. Szét is mentünk egy idő múlva (emiatt is, de nem csupán emiatt).

Szóval azt mondom, ha túlzásoktól mentesen, egészséges mértékben tartja a kapcsolatot az exével, az belefér. De ha azt látom, hogy túlságosan kötődik hozzá, az zavarna.

2010. nov. 10. 20:30
 40/42 anonim ***** válasza:
Nem zavar, márpedig azért sem, mert például a közös kisfiunk miatt én is tartom a volt férjemmel a kapcsolatot.És az ő jelenlegi párját sem zavarja.28L
2010. nov. 11. 12:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!