Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdekelne hogy zavarna-e...

Érdekelne hogy zavarna-e titeket, ha a párotok tartaná az exével a kapcsolatot és van egy-két dolog ami még a mai napig összeköti őket?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!
2010. szept. 16. 10:51
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
12:24 - Nem, pont te sarkítottad le. Én csak arra reagáltam, mert én már tudom, milyen az az élethelyzet.
2010. szept. 16. 12:27
 22/42 anonim ***** válasza:
38%

Nagyon sajnálom, hogy te megtapasztaltad ezt, de ez egy más sztori. (Hidd el én is megéltem olyan dolgokat gyerekként, amiket meg te nem, de ettől még nincs igazad).

Én nem azt mondtam, hogy a rossz kapcsolatokból nem szabad kilépni, hanem azt, hogy a férfiakat el lehet könnyen csábítani (gondolom a nőket is) és emiatt ha nem találkozgat régi szerelmekkel, akkor erre kisebb az esély. Ezzel nem értesz egyet?

Amit te mondasz abban igazad van. Ha nincs őszinteség, nincs tisztelet, nincs érzelem, akkor az természetesen fájdalmas mindenkinek.

2010. szept. 16. 12:31
 23/42 anonim ***** válasza:
54%
Az Én most már exem, "csupán" öt hónapig tartotta a kapcsolatot az exével. Mert ugye értsem meg, hogy milyen nagy szerelem volt az ővék, és érdekli mi van vele, csak ezért beszélnek néha bla bla, Beszéltek ám! Ágyban párnák közt a régi szép időkről.......
2010. szept. 16. 13:07
 24/42 anonim ***** válasza:
42%

nézzétek csak a Bariköztöt. Fogadjunk, ott is visszacsábítja az a nagyseggű fekete hajú excsaj azt a Szablocsot.

Majd meglátjátok.

márpedig ami a Bariköztben van, az kérem a való élet.

2010. szept. 16. 13:10
 25/42 anonim ***** válasza:
13:07 - És ha kiiktattad volna, még annyi ideig se lettetek volna együtt, vagy még most is csinálná, csak a hátad mögött, jobb lenne? Inkább menjen, ha nem szeret, ha mást szeret, én se tudnék hosszú távon olyan emberrel maradni, akibe nem vagyok szerelmes, illetve ha mást szeretek.
2010. szept. 16. 13:18
 26/42 anonim ***** válasza:

12:09

"És még valami: azért a legtöbb férfi elcsábításához nem kell túl nagy erőfeszítés."

Jó, és akkor ezt tudva egész életedben görcsölsz meg pesztrálgatod meg figyeled a pasit, nehogy megcsaljon? Hát ez így tényleg egy boldog kapcsolat lehet. Ha a pasi annyira könnyen elcsábul, akkor bárkivel, még egy utolsó retek ribivel is megcsal az út szélén, úgyhogy épp ezért felesleges görcsölni azon, hogy kivel tartja a kapcsolatot. Inkább minél hamarabb derüljön ki róla, hogy ilyen, aztán akkor mehet isten hírével.

Ha meg az illető férfi rendelkezik kellő tisztelettel és önkontrollal, akkor meg akkor se fog félrelépni, ha az exe is dugja oda neki a seggét minden nap.

2010. szept. 16. 14:30
 27/42 anonim ***** válasza:

14:30

Nem értek egyet.

1, De most ne csinálj már úgy, mintha most tudtad volna meg tőlem, hogy a férfiakat könnyű elcsábíatani.

2, Fenti TÉNY miatt ne én legyek már hibás

3, Nem retek ribancokról van szó (csak te sarkítod le ennyire, de ettől még nincs igazad, hogy jól felnagyítod a képzelgéseidet) és nyílván nem is állatokra gondoltam és nem hullákra, meg mozdulatlan tárgyakra, de ha valaki valakinek az ex-sze, akkor nyílvánvalóan tetszik neki és érzelmeket is táplál (vagy táplált valaha) iránta.

Ez neked nem egyértelmű?

Persze a szabad véleményformálás joga a tiéd. (De ugyanannyira az enyém is).

2010. szept. 16. 14:55
 28/42 anonim ***** válasza:
"..a férfiakat könnyű elcsábíatani..." - Már akinek, már akit...:)
2010. szept. 16. 15:01
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

14:55

Ez nem tény, amit leírtál. Különböző férfiak vannak, különböző mértékű lelkiismerettel, önfegyelemmel, szexuális étvággyal stb. Egyáltalán nem minden férfi dug félre, csak a nők valamiért ezeket a típusokat szeretik kiválasztani, és utána rinyálnak, hogy "minden pasii szemééét".

De mindegy, a hozzászólásom arról szólt, hogy ha már alapból így vélekedik az ember a párjáról, hogy "őt könnyű elcsábítani", akkor teljesen felesleges tiltogatni bizonyos nőktől, mert az a pasi bárhol, bárkivel félre fog dugni, ha alkalom adódik, és nem a megcsalás ténye lesz a durva dolog, hanem eleve a pasi hajlandósága és a párja iránti tiszteletlenség.

Én el nem tudnám képzelni, hogy én így vélekedjek a páromról, és úgy tekintsek rá mint valami tudattal nem rendelkező óvodásra, hogy "hát ő hajlamos elcsábulni, úgyhogy el kell zárnom a szóba jöhető nőktől, különben félredug". Szerencsés esetben az ember párja nem egy retardált, öntudatlan zombi, és képes az önkontrollra, nem kell őrködni felette, nehogy félredugjon. Ha meg valaki olyan, az úgyis félredug, felette meg azért nem érdemes őrködni meg izgulni.

2010. szept. 16. 16:44
 30/42 anonim ***** válasza:
44%
A kérdésre válaszolva: nem zavarna, mert nyilván azért velem van, és nem az exével, mert valamiért engem akar párjának. Szóval amíg velem van, addig felesleges izgulni, majd ha mást akar, akkor mással lesz. Amúgy sem birtoklom, és nem korlátozhatom akarata ellenére, azt csinál, amit akar.
2010. szept. 16. 16:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!