Érdekelne hogy zavarna-e titeket, ha a párotok tartaná az exével a kapcsolatot és van egy-két dolog ami még a mai napig összeköti őket?
Nos én pontosan ebben a cipőben vagyok:)
Gyerekkori szerelem az övék, és bár már nem vagyunk fiatalok,a mai napig tartja vele a kapcsolatot.
Ez abban nyilvánul meg, hogy névnap,szülinap,stb...alkalmakkor smsben kommunikálnak,évente egyszer összefutnak,dumcsiznak.
Én kifejezetten jól tolerálom, mert megbizok a páromban, tudom, hogy semmi "rosszat" nem tenne, nem kockáztatná a házasságát.
Fiatalabb koromban viszont abszolut bizalmatlan voltam, de meg volt az oka is!! A volt párom rendszeresen tartotta a kapcsolatot az exével,az ex szó szerint rá akaszkodott,na ez kiverte a biztositékot nálam!
Úgy vagyok ezzel a kérdéssel, hogy ha kifejezetten csak BARÁTI!a kapcsolat (és itt a baráti szó alatt értem azt, hogy semmi egyéb..),akkor nincs min izgulni.
De,sok esetben egyik vagy másik fél többet akar,vagy ugy gondolja, visszaszerzi a volt kedvest bármi áron.
Na ilyenkor kell résen lenni.Bár aki el akar menni, azt el kell engedni...
Egy komoly és erős kapcsolat sokmindent kibír,oda nem férkőzik be egy 3.ik.
40/N
Csak akkor zavarna, ha rendszeresen találkoznának.
Pl megbeszélt helyen és időben.
Egyébként nem, msn-en én is ráírok az exemre néhanapján.
zavarna ám.
lehet, hogy szeret meg én is őt, de sosem tudni mikor milyen lelkiállapot jön elő a találkozásaikkor. egyik szmomrú, csak egy cölelés, csak egy csók, csak egy éjszaka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!