Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdekelne hogy zavarna-e...

Érdekelne hogy zavarna-e titeket, ha a párotok tartaná az exével a kapcsolatot és van egy-két dolog ami még a mai napig összeköti őket?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!
2010. szept. 16. 10:51
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%

Én is jó kapcsolatban maradtam az egyik exemmel, de ebbe csak a kérdés miatt gondoltam bele... mármint úgy értem, hogy belegondoltam, érdekes szitu, vajon én mit tennék és aztán rájöttem, hogy az egyik haverunk tulképp a pasim volt még jó régen (nem tiniként, már az 2.xben), de nekünk annyira természetes maradt, hogy jóban maradunk és annyira hétköznapi, hogy sokszor a férjemmel megyünk át meglátogatni, vagy jön hozzánk, nem csak hozzám. Párom természetesen tudja, hogy volt egy közös múltunk, de a barátság annyira természetes, hogy ez a találkozásokkor fel sem merül. Nem is úgy nézek rá, mint a volt exemre és a páromnak eszébe sem jut féltékenykedni. Sőt! Kedveli a pasit és jóban van vele.

Mondjuk mi nem vagyunk féltékeny típusok, teljesen megbízunk egymásban és mivel szeretjük egymást eszünkbe sem jut az exen parázni. De ez mindig szitu függő. A férjem nem tartja a kapcsolatot a volt feleségével, mert megromlott a kapcsolatuk. Nem tudom amúgy, hogy ha tartanák a kapcsolatot mit szólnék, vagy hogy éreznék. Ha a csaj normális lenne, akkor nem hiszem, hogy lenne ellenvetésem, hisz neki sincs az én exem ellen. De ehhez persze a nőnek is normálisnak kéne lennie. Én nyitott vagyok barátságokra, de ehhez mindig két ember kell.

2010. szept. 16. 11:14
 12/42 anonim ***** válasza:
58%
Engem nem zavarna, mert visszaadnám az exnek.
2010. szept. 16. 11:16
 13/42 anonim ***** válasza:
63%
Engem zavarna. annak a kapcsolatnak vége. Ha meg az elmúlt szép napokra szeret visszaemlékezni, akkor meg nem veled szeret lenni.
2010. szept. 16. 11:28
 14/42 anonim ***** válasza:
17%

Ha az exel tartja a kapcsolatot, ott gáz van. Normális esetben az emberek nem beszélnek az ex-el, max ha összefutnak egy szia, de ennyi.

Nagyon vigyázz, mert könnyen leszel megcsalt!

2010. szept. 16. 11:33
 15/42 anonim ***** válasza:
79%

Az én férjem tartja és nem zavar, szerintem ez így normális. A múlt az múlt, a jövő az jövő. Ha megtagadná a múltat, saját magát köpné szembe a mással töltött 10 évért. Viszont: én vagyok a felesége, a jövője.

Mellesleg a legjobb barátom férfi, és 13-14 éve jártunk. De nagyon morcos lennék, és nem is tűrném, ha valaki bele próbálna szólni. Társ vagyok, nem tulajdon. A hűség egy döntés, nem az exen múlik és nem is más nőkön. Ha meg másképp döntünk... azt vállalni kell.

2010. szept. 16. 11:48
 16/42 anonim ***** válasza:
79%

*Normális esetben az emberek nem beszélnek az ex-el, max ha összefutnak egy szia, de ennyi.

Normális emberek civilizáltan szakítanak az exekkel, még mielőtt kicsinálnák vagy megaláznák egymást. Innentől fogva nincs szükség öri-harira. Ha nem tiszteled a másikat, erre semmi szükség. Ha nem tisztelted, akkor meg minek voltál vele?

2010. szept. 16. 11:51
 17/42 anonim ***** válasza:
55%
Zavarna egy bizonyos szinten, de ha biztos vagyok magamban akkor nem lehet gond. Ha meg el tudja ismét csábítani, hát vigye, akkor meg is érdemlik egymást.
2010. szept. 16. 12:01
 18/42 anonim ***** válasza:
65%

12:01-nek

ja, ezt így most könnyú mondani, hogy ha el tudja csábítani, akkor vigye, de azért aki ebben benne van, az nem ilyen simán éli ám ezt meg. Kiváltképp ha pl gyerek is van. Netán több gyerek. Vagy netán-tán vagyoni tisztázatlan dolgok. Szóval jobb ezt megelőzni.

És még valami: azért a legtöbb férfi elcsábításához nem kell túl nagy erőfeszítés.

2010. szept. 16. 12:09
 19/42 anonim ***** válasza:
12:09 - Te se voltál még gyerek a szülők villámhárítójaként, amikor nyilvánvaló, hogy az egyik már rég nem őszinte, és a másik már zavarná, de az nem hajlandó sehova mozdulni csak élősködik a családban, a pénzt meg valahova máshova költi...
2010. szept. 16. 12:20
 20/42 anonim ***** válasza:
10%
kicsit lesarkítottad a dolgokat nem?
2010. szept. 16. 12:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!