Hogyan kezelnéd, ha kiderülne, hogy a sógornőd szerelmes beléd?
Ő nem beszél róla, de valamiféleképpen egyértelművé válik, vagy mástól tudjátok meg.
Férfiak és nők válaszát is várom...
8-as , 9-es vagyok.
És 8-as válaszomban sógornőt akartam írni, mivel beléd a sógornőd szeretett. Csak vázoltam a sógor fogalmát.
Nyilván ha az a sógornő biszexuális vagy leszbikus lenne, akkor is csak tisztelettel és kedvesen kezelném ezt a helyzetet, ugyanúgy, mint sógor esetében. Az érzésekről nem tehet senki, ahogy első is írta. Azért bunkózni valakivel necces. De amugy szerintem a kérdező értelemszerűen arra gondolt, ha nő válaszol, akkor sógor esetében hogy kezelnénk.
Illetve 9-es válaszomban azt írtam, hogy 9-es vagyok, ami igaz is, de a 8-as válaszomra gondoltam.
10-es elolvastad?
Válaszoltam neki, hogy kezelném, és adtam egy-két tanácsot hogy ne kezelje.
Egyébként meg nem ír semmi konkrétumat, így hogy adjunk konkrét tanácsot?
De egyértelműen semmit nem csinálnék. Ha ő mondja, akkor megbeszélném vele felnőtt ember módjára.
12-es vagyok. Ez a kérdés is csak unalmukban nem tudnak mit kérdezni jellegű kérdések, ezért volt a hosszú kifejtés is, hagy olvasson ha tényleg csak unalmában kérdez ilyen kérdést, ha meg tényleg így van akkor is egy-két random tanácsot kap, ha egyáltalán elolvassa. Aki meg szóvá tette, az olvassa el mit írtam. Mert adtam tanácsot is.
Jesszusom! Ilyen hosszú szart el se olvasok.
Lehet hogy grafomániás vagy?
:) Én nem unatkozok.
Te viszont épp emberek után kutatsz kikbe lehet belekötni. :D
Jó keresgélést. Én már válaszoltam a kérdésre. Aki félreérti félreérti. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!