Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kezelnéd, ha kiderülne,...

Hogyan kezelnéd, ha kiderülne, hogy a sógornőd szerelmes beléd?

Figyelt kérdés

Ő nem beszél róla, de valamiféleképpen egyértelművé válik, vagy mástól tudjátok meg.

Férfiak és nők válaszát is várom...

2022. ápr. 18. 12:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
70%

8-as , 9-es vagyok.

És 8-as válaszomban sógornőt akartam írni, mivel beléd a sógornőd szeretett. Csak vázoltam a sógor fogalmát.

Nyilván ha az a sógornő biszexuális vagy leszbikus lenne, akkor is csak tisztelettel és kedvesen kezelném ezt a helyzetet, ugyanúgy, mint sógor esetében. Az érzésekről nem tehet senki, ahogy első is írta. Azért bunkózni valakivel necces. De amugy szerintem a kérdező értelemszerűen arra gondolt, ha nő válaszol, akkor sógor esetében hogy kezelnénk.

Illetve 9-es válaszomban azt írtam, hogy 9-es vagyok, ami igaz is, de a 8-as válaszomra gondoltam.

2022. ápr. 18. 14:53
 12/26 anonim ***** válasza:
73%

10-es elolvastad?

Válaszoltam neki, hogy kezelném, és adtam egy-két tanácsot hogy ne kezelje.

Egyébként meg nem ír semmi konkrétumat, így hogy adjunk konkrét tanácsot?

2022. ápr. 18. 14:54
 13/26 anonim ***** válasza:
70%

De egyértelműen semmit nem csinálnék. Ha ő mondja, akkor megbeszélném vele felnőtt ember módjára.

12-es vagyok. Ez a kérdés is csak unalmukban nem tudnak mit kérdezni jellegű kérdések, ezért volt a hosszú kifejtés is, hagy olvasson ha tényleg csak unalmában kérdez ilyen kérdést, ha meg tényleg így van akkor is egy-két random tanácsot kap, ha egyáltalán elolvassa. Aki meg szóvá tette, az olvassa el mit írtam. Mert adtam tanácsot is.

2022. ápr. 18. 14:59
 14/26 anonim ***** válasza:
41%

Jesszusom! Ilyen hosszú szart el se olvasok.

Lehet hogy grafomániás vagy?

2022. ápr. 18. 15:12
 15/26 anonim ***** válasza:
61%
14-es te meg random diagnozis osztogató mániás, ahogy gyk. vannak többen akik olvasás nélkül pöfögnek. Nem kell elolvasnod, de nem értem mit őrjöngsz ezen. Szólás szabadság van. A kérdező kérdezett, én adtam egy tanácsot amit több oldalról is végig gondoltam, mivel nem konkretizálta, csak mi lenne ha kérdést írt, ahol harmadkézből tudja meg az illető, hogy a sógornő szerelmes belé. Mit kéne tenni? Röviden semmit, de én hosszabb választ adtam neki direkt. Nem nem vagyok grafomán, csak tippem szerint unatkozik a kérdező. Adtam neki olvasni valót.
2022. ápr. 18. 15:17
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
* gyk-n vannak többen
2022. ápr. 18. 15:18
 17/26 anonim ***** válasza:
10%
15# A latottakból vélhetően te unatkozol.
2022. ápr. 18. 15:19
 18/26 anonim ***** válasza:
68%

:) Én nem unatkozok.

Te viszont épp emberek után kutatsz kikbe lehet belekötni. :D

Jó keresgélést. Én már válaszoltam a kérdésre. Aki félreérti félreérti. :D

2022. ápr. 18. 15:21
 19/26 anonim ***** válasza:
9%
Hátulról.
2022. ápr. 18. 15:40
 20/26 anonim ***** válasza:
54%
Ha férfi lennék, lehegeszteném.
2022. ápr. 18. 16:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!