A családotokban vannak ilyen idegbetegek?
De a protein és a fehérje egy és ugyanaz...
Ne is mondd... alig várom, hogy végre el tudjak szakadni itthonról (nekik is jobb lesz, nekem nehezebb, de előbb-utóbb könnyebb)
Mindketten belefáradtak/belekeseredtek az életükbe, és abba hogy dolgozó emberekként körül vagyunk véve sikeresebb emberekkel az utcánkban, akik ide építkeztek
Az én apám nem az a tipikus agresszív,bántalmazó.
De mikor magából kikelve ordítozott mondjuk a garázsban,az gyerekként félelmetes volt.
Gyenge idegzetű,szorongó,türelmetlen.
Én is érzékeny vagyok,de végletekig türelmes.
És engem nagyon taszított mindig a türelmetlenség.
Mint előttem is írta valaki.Jellemző az ilyen emberekre,hogy ha valami nem jó,azért más a hibás.
A szüleim mindig egymást hibáztatták mindenért.
Én mindig békebíró voltam közöttük.
És talán ezért lettem konfliktuskerülő.
Rengeteg az ilyen család, nem csak itt látni, hanem a való életben is. Egyébként nem magyar probléma, nyugatabbra is előfordul csak ott valamennyit enyhít rajta a jobb megélhetés. Ez inkább civilizációs probléma.
Én szüleim pont ilyenek voltak, le is léptem nagyszülőkhöz amint tudtam, onnan meg saját házba. A kérdés, hogy miért nem válnak el. Egyszerű az oka, nem mernek. Félnek a pénztelenségtől, a lakhely hiányától, a kérdésektől főleg ha titokban volt tartva az idegbetegsége az élettársnak, vagy a gyerek miatt nem akar, vagy abban reménykednek egyszercsak megnyugszik, de legtöbbször ez nem jön el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!