Meddig vagy hajlandó elmenni a spórolásban vagy a nélkülözésben?
hitel soha! az csak lejjebb húz.
inkább a mindenből a legolcsóbbat-típusba megyek át.
lemondok a nem-is-annyira-szükséges dolgokról :D
általában menni szokott.
Én volt hogy hónapokig csak vajas kenyeret ettem hagymával..Ki lehet bírni,és bizony ha valaki spórol lejjebb lehet adni..
Én például ma sem veszek illatos,virágmintás Wc papírt,hiszen az is csak a wc-ben végzi..Vagy nem csináltatok műkörmöket,hiszen az eredeti is lehet szép,ha megfelelően ápoljuk..
Tudok nélkülözni, de csak egy ideig, és nem is túl sokat, erre jöttem rá. Bizonyos kényelemből nem tudok engedni, már öreg vagyok hozzá.
5 éve a hitelfizetés miatt, nagyon komolyan visszaesett az életszínvonalam a korábbihoz képest.
Tudom, hogy sokaknak furcsa lesz, amit mondok, de régen 3x mentem nyaralni 2 hétre, most csak 1x, cipőből mindig márkásat vettem, kevés volt, de az jó minőségű, most akciós auchanos van. Enni régen is alig ettem, mert fogyókúráztam.
Leginkább az utazás élménye hiányzik.
Most még nem tudom a gyerekemet az elképzeléseim szerint nevelni.
Szóval, én most ettől inkább megszabadultam eladtam a hiteles házat, és éppen máshol keresek sokkal kisebbet és messzebb a várostól.
Nekem kell a 3x külföldi út, és az hogy ne kelljen megnéznem a cipőm árát, és az is, hogy a gyerek elmehessen egy magánóvodába, ha azt látom jónak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!