Szerintetek jogosan akadt ki a sógornőm? Hogyan kezeljem ezt a konfliktust?
Teletömött 56-os villamos, két, egymással szemben lévő szék. Az egyiken egy jóarcú,
kedves öreg néni kuporog, a másikon egy nő a gyerekével az ölében. A kissrác himbálja
a lábát, és állandóan belerúg a néni térdébe. Az öregasszony egyre hátrébb húzódik,
várja, hogy az anya mikor szól rá a kölyökre. De mivel ez nem történik meg, udvariasan
megszólítja az anyát:
- Elnézést, hogy zavarom, de a kisfia folyamatosan rugdossa a lábamat, és ez már az én
koromban nem tréfa, eltelál egy csontot, vagy egy eret, akkor az újságosig, meg a
patikáig se tudok lemenni. Legyen szíves szóljon rá.
- Mit akar? - reccsen rá az anya -, én nem fogom egy ilyen vénasszony miatt korlátozni
a gyerekemet testi szabadságában! Foglalkozzon a saját dolgával, ne az én gyerekemmel!
A villamoson mindenki megdöbbenéssel nézi végig a jelenetet, míg egy tipikus rocker
(acélbetétes, tar frizura, feszülős gatya, bőr kabát, fülében üvölt a Tankcsapda)
kiveszi a szájából a rágót, és a paraszt nő hajába gyönyörűen beledolgozza, majd lágyan
így szól:
- Engem se korlátoztak gyerekkoromban!
Én azt mondtam volna:
-Nézd Jullcsi: Az én házam, az én szabályaim. Ha ez neked nem tetszik, akkor többé nem kell idehozni Büzettkét.
Ennyi.
Közlöd a sógornőddel,
nálam ezek a szabályok , ha nem tetszik, akkor ne hozd ide a gyerekedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!