Titeket mennyire befolyásol a szüleitektől látott minta?
Kíváncsi vagyok, hogy pl jó vagy rossz szokásokat mennyire vettetek át a szüleitektől.
Gondolok a stresszlevezetésre, hobbi szeretetére, egészségi, anyagi tudatosságra. De ide vehetjük a kávézást, dohányzást, alkoholfogyasztàst is.
Ha van más, amit úgy gondolsz, hogy a szüleidtől vettél át, akkor az is érdekel.
Hát részemről kb semennyire. Anyám eldobott magától, apám meghalt az alkoholban, nagyszüleim neveltek (később a nagynéném) szeretetben, viszont elég nagy szigorban, nem egyszer ki is kaptam tőlük (megérdemelten).
Egyetlen káros szenvedelyem a kávé, 13 éves korom óta iszom, sose dohányoztam, az alkoholt utálom. Teljesen átlagos életet élek a férjemmel és a kislanyunkkal a saját házunkban.
Mindig is kívülállónak éreztem magam a családomban, sokszor ültem ott velük, és úgy éreztem nem vagyok odavaló. A férjem családjában találtam meg az igazi CSALÁDOT
Anyagi szempontból mondjuk talán annyi maradt, hogy nem vetett fel minket finoman szólva sem a pénz, és a mai napig bűntudatom van, ha valami olyasmit veszek, ami nem létszükséglet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!