Van ilyen ember a családotokban?
Figyelt kérdés
Van olyan ember a közeletekben, aki mindig pozitív, máshogy néz az életre, nem tekint súlyos dologként a nehézségekre? Ha igen, ki ő neked? Vagy esetleg ti vagytok azok?2019. jan. 14. 15:35
1/14 anonim válasza:
Nekem keresztanyum. 61 éves. Nem aggodik semmin mondvan ugyis lesz valahogy. Igaza van. Van mit tanulni Tőle.
2/14 anonim válasza:
Nagymamám volt ilyen. Most elsején halt meg. Novemberben a másik. :(
4/14 anonim válasza:
En ilyen vagyok. Mindenben a jot latom es a jot keresem. En sem csinalok nagy ugyet semmibol ugyis van mindenre megoldas.
5/14 anonim válasza:
Én ilyen vagyok , semmin nem aggódom mert úgy is lesz valahogy . Vagy így vagy úgy , de meg lehet oldani mindent.
6/14 anonim válasza:
Én is olyan vagyok. Olyan gondolkodásom van, mint a 4-es válaszolónak.
7/14 anonim válasza:
Édesanyám ilyen. Igyekszem én is úgy gondolkodni, mint ő. Nagyrészt sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!