Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megnézed a halottat? Például...

Megnézed a halottat? Például a koporsóban.

Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 12:55
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

nagyszüleimet nem láttam, hamvasztották őket.

nagyim egyik testvérét megnéztem :( mintha nem is ő lett volna. szerencsére az a kép maradt meg bennem, amikor még egészséges és boldog volt.

2010. szept. 14. 16:44
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Legutoljára 6 évesen néztem meg a pár napos unokahúgomat! Azóta nem nézek meg halottat. Ez így bennem maradt. Az a pici gyerek, ahogy láttam ott. ááá. Pedig már 22 vagyok.
2010. szept. 14. 19:47
 33/35 anonim ***** válasza:
87%

Én nem néztem meg sem mamát, sem papát a koporsóban, anyu nem engedte, én pedig nem erőltettem. 13, 18 éves voltam akkor, de mindkettőt együtt mosdattuk, öltöztettük fel.

A mai napig kisért, h amikor mamát megfordítottuk, egy büfögés-szerű hang jött belőle.

Anyut sem néztem meg, őt hamvasztattam, de őt is én mosdattam le, öltöztettem fel.

Az agyam valahogy lekapcsolt, csak annyi emlékszem, h milyen élettelenül lendült át a karja, mikor megfordítottam.

Aztán meg arra emlékszem, h milyen kisimult, nyugodt volt az arca, ahogy ott feküdt, pedig előtte 3 órán át haldoklott, gyakorlatilag megfulladt, a mentősök el sem vitték, nem tudták újra éleszteni.

Sokszor eszembe jutnak ezek a képek, ahogy a földön fekszik, ahogy mamát hívja. Mindenki azt mondja, h milyen jó, h nekem mindenki itthon halt meg, és nem kórházban egyedül, de én szerencsésnek gondolom azokat, akiknek jön a telefon, és nem látja.

Bocsi, kicsit eltértem a témától, elnézést érte.

29/L

2010. szept. 14. 19:49
 34/35 anonim ***** válasza:
Mire beértem a kórházba, az imádott Nagyikám meghalt.Kértem az orvost, hagy nézzem meg.Beengedtek, és még meg is pusziltam az arcát.Nekem jobb így, hogy elköszönhettem tőle, bár szerintem akkor Ő már messze járt...
2010. szept. 15. 10:46
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég halt meg a dédim. A temetésig viszonylag lenyugodtam, a szertartást egész jól tűrtem, de aztán valaki kitett egy fényépet róla, onnantól nem bírtam magammal, vége volt mindennek. Újra az az elviselhetetlen fájdalom. Nem is tudom mit csináltam volna, ha nyitott koporsót rendelnek.
2010. szept. 16. 10:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!