Ki van a koporsóban? (Naruto)
van egy rész amikor a kabuto odamegy a madarához és előhívja a halott akatsukisokat azzal a céllal, hogy ősszefogjon vele, de a madara nemet mond és akkor a kabuto előhív még egy koporsót és attól a madara is meglepődik és megijed és így beveszi őt társként
ki van abban a koporsóban amitől még a madara is félt?
Internetes fórumokon is sok vita megy ezekről, írok ide pár elméletet a teljesség igénye nélkül:
1, A koporsóban Madara öccse van, Izuna.
2, Madara (Tobi) igazából nem is Madara, hanem Izuna, és az igazi Madara van a koporsóban.
3, A koporsóban Rikudou-sennin van, bár ez nem túl valószínű, mert egy olyan erős ninját tuti használnának a háborúban, és Kabuto nem biztos hogy tudná irányítani.
4, Madara valahogy birtokba vette Kakashi volt csapattársa, Obito testét, és így tudott életben maradni.
5, Tobi igazából Obito, és Madara van a koporsóban.
és még sok ilyesmi. Ajánlom ezt olvasgatásra: [link]
A teóriám az volt eddig, hogy uciha madara elrabolta Obito testét (vagy Obito a gonosz, csak akkor nem látom rá az okot, hogy miért fordult szembe Konohával) legalábbis minden jel erre utal: "Zetsuból készült" kar:P Tobi--> Obito (szerintem az o betűk a szemekre utalnak), plusz nem láttuk, hogy Obitóval mitörtént miután rázúdultak a sziklák., van egy gyanim, h Zetsu kimentette.
Szóval ebből adódóan, szerintem Uciha Madara teste van a koporsóban, és ezért biztosította Tobit Kabutó, hogy más még nem látta eddig. Csak felvetődik még az a kérdés, hogy elvileg a halottak megidézésekor, a lelket is megidézok, ami Obito testében lenne, tehát itt sántít ez a teória, de egyb 90%ban biztos vagyok, hogy az Madara teste volt:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!