Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van e okom aggodni...

Szerintetek van e okom aggodni amiatt, hogy a ferjem e-mailezik egy 5 evvel ezelotti baratnojevel akit felesegul akart venni mielott velem osszejott?

Figyelt kérdés
Tulajdonkeppen nem tudtam errol a kapcsolatarol csak egy veletlen soran talaltam ket levelet amit a no irt neki de akkor meg nem voltunk hazasok es nem zavart de , nemreg nyitvahagyta a postaladajat es lattam,hogy a no irt az iden is neki.
2010. szept. 14. 11:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele nyugodtan a dolgot. Pár email belefér, de azért jobb megdumálni, mint hogy beleképzelj valamit... Azért szerintem az is jelent valamit, hogy nyitva hagyta a postafiókját.. ha rosszaságon járna az esze, rejtegetné előled, és biztos nem követne el egy ilyen hibát.. Úgyhogy szerintem nincs min izgulni. Szóval hozd fel a témát, lazán, és viccesen, ne ess neki... :)))
2010. szept. 14. 17:22
 12/13 anonim ***** válasza:

Az emberhez a múltja is hozzátartozik. Ha szeretek valakit, a múltjával együtt szeretem, hiszen általa is lett olyan, amilyennek megszerettem.

Ha meg akar csalni, meg fog. Ha el akar hagyni, el fog. Nem az exen múlik, hanem rajtam és rajta. A féltékenység önbizalomhiányból adódik.

Nem a tulajdonom, "csak" a férjem, de ő ettől még szabad ember abban az értelemben, hogy szabadon választhatja meg, kivel ápol kapcsolatot. Nekem is van egy barátom, egy ideig jártunk még régen, nagyon morcos lennék, ha valaki bele próbálna szólni.

A férjem is segít néha az exének. Ha nem tenné, akkor szembeköpné magát azért a 10 évért, amíg együtt voltak. Én örülök neki, hogy nem teszi, és hogy lehet rá számítani - ilyennek szeretem.

És... az én férjem, engem vett el! :)

2010. szept. 15. 10:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Ja, és semmiképp nem turkálok a leveleiben.
2010. szept. 15. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!