Lehet hogy most osszejott? A tobbi alul
Figyelt kérdés
már kb.1 éve probálkozunk,és mindig rendszeres, napra pontos 30 napos ciklusaim voltak, most meg már 2.ik napja késik, a melleim, és a bimbok iszonyatosan fájnak, estére méginkább, feszulnek, kemények, és nem múlik a fájdalom, valamint az étvágyam sem csokken, még mindig sokat eszem, pedig már kozvetlenul mensikor elmúlik az étvágyam, és a melleim sem fájnak addigra.és ideges sem vagyok mint mensi elott es az elso napján szét szokott dobni mindig mindenre az ideg, most nem, és sokat járok pisilni, kb azota amiota a melleim fájnak2011. júl. 4. 12:41
2/11 A kérdező kommentje:
már sokszor csalodtam,ezért inkabb várok még pár napot.de ha mindig pontosan 30 napra szokott megjonni, meg akkoris ha beteg vagyok, most meg beteg sem vagyok, akkor picit fura.
2011. júl. 4. 12:48
3/11 anonim válasza:
én is így vagyok már 2 napja késik nekem a melleim soha nem jelezték most viszont bizseregnek viszont úgy fáj a hasam meg a derekam mint amikor megjön és neked???
4/11 A kérdező kommentje:
szia, nekem csak nagyon enyhe a mensi szeru érzés,viszont émelyeg a gyomrom és szédulok
2011. júl. 4. 13:31
5/11 A kérdező kommentje:
Csináltam tesztet és ++++++. úgy orulok!végre, ennyi honap után:-)
2011. júl. 4. 16:33
6/11 anonim válasza:
GRATULÁLOK! GRATULÁLOK ! GRATULÁLOK!!!
PA
7/11 A kérdező kommentje:
Koszonom:-)és szorítok mindenkinek hogy sikeruljon
2011. júl. 5. 10:04
8/11 anonim válasza:
De szuper!!!! Ilyenkor mindig könnyezek!! Baromi jó érzés lehet!! Gratulálok, sok egészséget kívánok Nektek, és sok-sok örömöt!!!
9/11 anonim válasza:
Ez így igaz.Mi pedig irigykedünk és türelmetlenül várunk.Sok boldogságot.
10/11 A kérdező kommentje:
koszonom, én is igy voltam, de nektek is ossze fog jonni, csak kitartás, én szorítok hogy mielobb 2 csíkos legyen a teszt
2011. júl. 5. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!