Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesseg? Tobbi lenn.

Terhesseg? Tobbi lenn.

Figyelt kérdés
Holnapra nem varom.A mellem ilyenkorra mar be szokott dagadni,de most semmi.Szombaton ejjel ittam egy keves vorosbort,ami utan hanyingerem volt,illetve rosszul voltam,es a hasam is fajt,pedig tenyleg epp csak megkostoltam.Idonkent ugy erzem,hogy faj a hasam es a derekam,mint amikor meg kell jonnie.Amugy a parommal egy honapja rendszeresen probalkozunk.Holnap ha nem jon meg szerintetek mikor teszteljek?..illetve...szerintetek mennyi az esely ra ,hogy terhes vagyok?Valaszaitokat elore koszonom.
2011. jan. 10. 08:20
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia,

a legegyszerűbb, ha veszel egy gyorstesztet és megnézed. Nekem mindkét gyereknél már egy héttel a leendő mensi előtt kimutatta a terhességet. A jobbak már előbb is mutatják, a lényeg, hogy ha egy ici-pici jelét - akár egy tűhegynyi pöttyöt - is látsz, vagyis lényegében látod, hogy hol kellene megjelennie a 2. vonalnak, akkor csinálj egy másik tesztet, mert esélyes a babuci. Két babám van már és én kifejezetten a türelmetlen kategóriába tartoztam tesztcsinálás szempontjából. :) A lényeg, hogy ne keseredj el ha negatív esetleg, csak próbálkozz tovább. Egy ismerősöm évekig próbálkozott, mire összejött a baba.

Ha adhatok tippet, akkor ezt ajánlom mindenképpen, mert még sosem csalódtam benne, sőt tényleg kimutatta az egy-két hetes terhességet. Vegyél egyből duplát, mert tényleg nem drága és úgysem fogod elhinni ha elsőre pozitív! :P :D :D

[link]

Az biztos, hogy nem áll a minőség itt a teszteknél egyenes arányban az árral. Vettem egyszer igazolásnak egy drágábbat és az negatív lett, pedig a 2. kislányom már pociban volt. :)))

Majd írj, hogy mi lett az eredmény, én drukkolok neked :)))) és azért ne keseredj el, akkor se ha negatív lett!

üdvi

2011. jan. 12. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!