Ocsém szakított barátnojével, akit mi kedveltunk és nagyon sajnálom. Mit tennétek ilyenkor?
Persze, nyugodtan a tudtara adhatod, sot meg jo baratnok is lehettek, ha o is ugy akarja.
Ha most az elejen nem is lesztek annyira super baratnok, de legalabb irtok egymasnak egy e-mailt, az is ok. Aztan alakulnak a dolgok majd, ha o is kedvel teged, akkor nagyon joban is lehettek majd.
Az ocseddel sem kell hogy fujjanak egymasra.
ok ilyen elso nagy szerelem voltak... és nagyjábol az okokat is ismerem, a csaj nem tett semmit...biztos megszokjuk majd, csak neki lesz a legrosszabb és nagyon sajnálom szegényt....
koszi a hozzászolasokat, én is megkeresném majd...talán picit késobb.
Igazad van, adj neki időt.
Nekem hasonló helyzetem volt, a barátommal szakítottunk, de az anyukáját nagyon megkedveltem és ő is engem. Aztán ő sokszor hívott engem telefonon is, kérte, látogassam meg. Nagyon-nagyon fájt a szivem miatta, de nem tettem, mert attól tartottam a volt barátom ezt "törleszkedésnek", tolakodásnak venné.
Ha az öcséd volt barátnője a közeledésed ellenére sem akar majd esetleg veletek találkozni, akkor ne haragudj meg rá, lehet, nagyon fáj neki ami történt, és mint itt már írták, ti is erre emlékeztetitek, illetve lehet benne olyan is, hogy nem akar tolakodónak tűnni.
Utolsó vagyok:
Apukám meg öcsém is jó viszonyban maradt exemmel, találkoztak is. Ez engem abszolúte nem zavar.
Öcsém három lányt mutatott be a családnak, mindhárommal tartom még a kapcsolatot. (én vagyok a nővér:))
Bár az utolsó kislánynál kért, hogy ne találkozzak vele, mert így neki könnyebb lenne az elválás. Egyébként ő szakított a lánnyal, fél éve, és azóta külföldön él, szóval nem értettem az összefüggést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!