Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kit szeretsz, és kit utálsz a...

Kit szeretsz, és kit utálsz a világon a legjobban? (Ha lehet mindegyikből csak egy személyt mondj. )

Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 11:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nem lehet csak egy embert írni hiszen egyformán szeretem a párom a lányom a azüleimet ők a legfontosabbak az életemben.Akit utálok hát szintén hosszú lista lenne.
2010. szept. 14. 15:41
 22/28 anonim ***** válasza:

anyumat szeretem a legjobban. a páromat is nagyon. a nagyszüleimet is imádtam, sajnos meghaltak :(

hogy kit utálok? igazából lenne pár ember, akire ezt mondhatnám, mert voltak időszakok az életemben, amiket megkeserítettek. de mivel ez már elmúlt, nem táplálok haragot senki iránt, inkább csak kerülöm ezeket az aljas, gonosz embereket.

2010. szept. 14. 17:00
 23/28 anonim ***** válasza:

Én édesanyámat szeretem a legjobban.

Akit utálok hmm..nehéz kérdés. Nem is igazán utálom de megvetem: keresztanyám. Hogy miért hát hosszú..

16/L

2010. szept. 14. 18:47
 24/28 anonim ***** válasza:

Anyukámat

Anyósomat

22/L

2010. szept. 14. 19:49
 25/28 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de egyszerűen nem tudok csak egyet írni, vagyis az egyikre igen, a másikra nem. A páromat szeretem a legjobban. És, hogy kit (kiket) utálok a legjobban: a nővéremet (mert egy kétszínű k*rva ribanc), a sógormat (mert egy buzerant balf*sz, aki mindenkit csak kihasznál) és az apámat (aki, nem múlik el egyetlen nap sem annélkül, hogy ne bántalmazna).
2010. szept. 21. 06:50
 26/28 anonim válasza:
Legjobban a világon a gyermekemet Imádom,és persze a Férjemet,aki viszonozza.
2010. szept. 21. 15:11
 27/28 anonim ***** válasza:

A legjobban a családomat, a barátaimat és a rokonaimat szeretem.

Senkit sem utálok! ;)

2010. szept. 21. 20:13
 28/28 anonim válasza:

hát én most a bnőmet szeretem a legjobban(L) (1hét6nap:P)

akit legjobban utálok olyan nem nagyon van , de vannak akik nem szimpik, ezért nem is haverkodok velük.. ;)

2010. szept. 22. 08:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!