Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kit szeretsz, és kit utálsz a...

Kit szeretsz, és kit utálsz a világon a legjobban? (Ha lehet mindegyikből csak egy személyt mondj. )

Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 11:03
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
A ferjemet szeretem a legjobban. Utalni nem utalok senkit, de van valaki, akit nagyon nem szeretek. Egy regi tanarnom, aki nagyon megalazott. Nemcsak engem, hanem mindenkit, akit csak tudott a legalattomosabb modon. Sosem fogok neki megbocsatani, mert nem arrol volt szo, hogy volt 1-2 rossz napja. Szerencsere mar kirugtak.
2010. szept. 14. 11:08
 2/28 anonim válasza:
9%

A pasimat szeretem a Világon a Legjobban. (L) :)

Az szüleimet utálom a legjobban. Csak veszekednek és keresztbe tesznek nekem. Felhúzzák az agyamat. De már nem figyelek rájuk. :D

2010. szept. 14. 11:09
 3/28 anonim ***** válasza:

A férjemet a világon mindennél jobban szeretem.

A nagyanyámat pedig a világon mindennél jobban utálom.

2010. szept. 14. 11:10
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Szeretni: a nagymamámat, mert a szüleim sajnos nem élnek, így ő lett a MINDEN.

Utálni: nem utálok senkit, viszont rengeteg olyan van akit nem kedvelek. De mély utálatot nem érzek senki iránt :D

2010. szept. 14. 11:10
 5/28 anonim válasza:
84%

Gyermekemet szeretem a legjobban a világon!

Gyűlölni: Sógornőmet!

2010. szept. 14. 11:13
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
A családomat,barátnőmet és a páromat szeretem a legjobban. Olyan nincs akit nagyon utálnék.
2010. szept. 14. 11:17
 7/28 anonim ***** válasza:
77%

Nehéz kérdés... Természetesen a páromat szeretem a legjobban a világon, de legalább ennyire szeretem édesanyámat is, csak ugye másképp.

Édesapámat utálom a legjobban, mert annak idején képtelen volt lemondani az italról a családunkért, mára meg egy szánalmas emberi roncs, aki felé az utálatot még kifejezni sem lehet, annyira sajnálatra méltó.

Amúgy nálam az utálat és a szánalom mindig keveredik. :P

2010. szept. 14. 11:18
 8/28 anonim ***** válasza:
74%

A világon legjobban a gyerekemet szeretem.

Utálni/megvetni pedig a keresztanyámat, mert meglopott, és úgy temettette el az anyját(nagymamámat), mint a kutyát. 1980-tól megszűnt számomra létezni, és ezt a mai napig tartom.

2010. szept. 14. 11:29
 9/28 anonim ***** válasza:
77%

kislányomat, a férjemet, családomat szeretem a legjobban.

egy embert gyűlölök teljes szívemből, egy nőt, aki a világon a leggonoszabb.

2010. szept. 14. 11:57
 10/28 anonim ***** válasza:
77%

legjobban páromat szeretem. Nagyszüleimet(anyai ágon) is szintén,csak "másképp" de őket is nagyon.(anyámmal más a helyzet.nem vagyunk túl jóban,amolyan semleges a viszonyunk,főleg mióta elköltöztem(2 éve).

Utálom viszont apámat,aki mai napig is keresztbe tesz nekünk a puszta létével,bár már lassan 2 éve nem láttam. Remélem megdöglik a mocsok. Már bocs. De ő vert laposra részegen naponta,és ő alázta meg nagyszüleimet és verte meg páromat is.

17L

2010. szept. 14. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!