Kit szeretsz, és kit utálsz a világon a legjobban? (Ha lehet mindegyikből csak egy személyt mondj. )
A pasimat szeretem a Világon a Legjobban. (L) :)
Az szüleimet utálom a legjobban. Csak veszekednek és keresztbe tesznek nekem. Felhúzzák az agyamat. De már nem figyelek rájuk. :D
A férjemet a világon mindennél jobban szeretem.
A nagyanyámat pedig a világon mindennél jobban utálom.
Szeretni: a nagymamámat, mert a szüleim sajnos nem élnek, így ő lett a MINDEN.
Utálni: nem utálok senkit, viszont rengeteg olyan van akit nem kedvelek. De mély utálatot nem érzek senki iránt :D
Gyermekemet szeretem a legjobban a világon!
Gyűlölni: Sógornőmet!
Nehéz kérdés... Természetesen a páromat szeretem a legjobban a világon, de legalább ennyire szeretem édesanyámat is, csak ugye másképp.
Édesapámat utálom a legjobban, mert annak idején képtelen volt lemondani az italról a családunkért, mára meg egy szánalmas emberi roncs, aki felé az utálatot még kifejezni sem lehet, annyira sajnálatra méltó.
Amúgy nálam az utálat és a szánalom mindig keveredik. :P
A világon legjobban a gyerekemet szeretem.
Utálni/megvetni pedig a keresztanyámat, mert meglopott, és úgy temettette el az anyját(nagymamámat), mint a kutyát. 1980-tól megszűnt számomra létezni, és ezt a mai napig tartom.
kislányomat, a férjemet, családomat szeretem a legjobban.
egy embert gyűlölök teljes szívemből, egy nőt, aki a világon a leggonoszabb.
legjobban páromat szeretem. Nagyszüleimet(anyai ágon) is szintén,csak "másképp" de őket is nagyon.(anyámmal más a helyzet.nem vagyunk túl jóban,amolyan semleges a viszonyunk,főleg mióta elköltöztem(2 éve).
Utálom viszont apámat,aki mai napig is keresztbe tesz nekünk a puszta létével,bár már lassan 2 éve nem láttam. Remélem megdöglik a mocsok. Már bocs. De ő vert laposra részegen naponta,és ő alázta meg nagyszüleimet és verte meg páromat is.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!