Kit szeretsz, és kit utálsz a világon a legjobban? (Ha lehet mindegyikből csak egy személyt mondj. )
Nem tudok egy embert kiválasztani, ugyanúgy szeretem a páromat, a szüleimet, a tesóimat, és a 3 igaz barátomat, csak épp másképp. De ha muszáj, a páromat választanám.
Nincs konkrét ember, akit utálnék, van, akit nem bírok elviselni, de ennyi. Viszont általánosságban sok embert utálok (pl. akik nem szedik fel a kutyájuk után a sz@rt, vagy akik terrorizálják a gyereküket, stb..)
LEgjobban anyukámat és a férjemet, persze más módon. Utána bármilyen fura, az állataim jönnek, ja nem, előtte a legjobb barátnőm.
utálni ?? van egy srác aki hajtott rám, nem csinált igazán semmi rosszat a szerencsétlen, de undorodok tőle ahogy még senkitől. utálni meg sok embert utálok, pontosabban megvetem, nem tudnám felsorolni.
A fiamat szeretem a világon a legjobban.Nincsen olyan, amit meg ne tennék érte, akár az életem árán is.
Nem tudok olyat mondani, akit utálnék.
Szeretem:Lányom
Gyűlölöm:anyósom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!