Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kit szeretsz, és kit utálsz a...

Kit szeretsz, és kit utálsz a világon a legjobban? (Ha lehet mindegyikből csak egy személyt mondj. )

Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 11:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudok egy embert kiválasztani, ugyanúgy szeretem a páromat, a szüleimet, a tesóimat, és a 3 igaz barátomat, csak épp másképp. De ha muszáj, a páromat választanám.

Nincs konkrét ember, akit utálnék, van, akit nem bírok elviselni, de ennyi. Viszont általánosságban sok embert utálok (pl. akik nem szedik fel a kutyájuk után a sz@rt, vagy akik terrorizálják a gyereküket, stb..)

2010. szept. 14. 12:17
 12/28 anonim ***** válasza:
Jelenleg a páromat szeretem a legjobban(ha lenne gyerekem,akkor őt), utálni nem utálok senkit(bár az osztályfőnökeimet nem szerettem),anyuval vannak gondok,kerülöm,mert nem jó a felfogása,de utálni nem utálom.De sok midenkit szeretek nagyon(de ők sajna már nem élnek,de még ma is hiányoznak)
2010. szept. 14. 12:24
 13/28 anonim ***** válasza:

LEgjobban anyukámat és a férjemet, persze más módon. Utána bármilyen fura, az állataim jönnek, ja nem, előtte a legjobb barátnőm.

utálni ?? van egy srác aki hajtott rám, nem csinált igazán semmi rosszat a szerencsétlen, de undorodok tőle ahogy még senkitől. utálni meg sok embert utálok, pontosabban megvetem, nem tudnám felsorolni.

2010. szept. 14. 12:39
 14/28 anonim ***** válasza:
legjobban a férjemet szeretem. akit pedig a legjobban utálok az faterom. 25/nő
2010. szept. 14. 13:00
 15/28 anonim ***** válasza:

A fiamat szeretem a világon a legjobban.Nincsen olyan, amit meg ne tennék érte, akár az életem árán is.

Nem tudok olyat mondani, akit utálnék.

2010. szept. 14. 13:05
 16/28 anonim ***** válasza:
0%
Magamat.
2010. szept. 14. 13:07
 17/28 anonim ***** válasza:
Az unokámat.
2010. szept. 14. 13:48
 18/28 anonim ***** válasza:
Az utolsó vagyok.Lemaradt,az unokámat szeretem a legjobban a világon.
2010. szept. 14. 13:50
 19/28 anonim ***** válasza:
Hiába van saját családom, én Apukámat szeretem a legjobban. Senkit sem utálok.
2010. szept. 14. 13:57
 20/28 anonim ***** válasza:

Szeretem:Lányom

Gyűlölöm:anyósom

2010. szept. 14. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!