Történt már olyan veletek, vagy az ismerősi környezeteteknél, hogy az iskolába járó gyermeketek osztálytársának az anyukája szemet vetett a férjetekre?
Nem lényeg, már a munkatársnők is kinézték maguknak, azt hiszik ő szuperman, pedig ha tudnák...
csak jópofizik, főleg érdekből mindenkivel,
közben elég rideg gondolkodásmódja van,
szóval nem járnának vele túl jól.
Még nem történt, de azt hiszem, sehogy.
Azért megnézném, hogy biztos úgy van-e, vagy csak stílusa a nőcinek a kacérkodás.
Vagy csak egyszerűen vonzónak találja, akár emberileg, mert olyan sűrűn előfordul.
Szemmmel láthatólag tetszik neki és kacérkodik vele, beszólásai vannak, hogy jól néz ki meg ilyenek..űgondolom egyedülálló anyuka lehet, nem?
mondjuk kettőn áll általában a vásár, mint mondják
Áááááááh, ki a fenének kellene egy nős pasi?
Sok facér is van, akkor minek gyerekes apuka? Szerintem marhaság ezzel foglalkozni.
Annyi nő udvarolgat a férjemnek a munkahelyén, hogy akár 24 órán keresztül is idegeskedhetnék rajta.
Szerintem nálatok is csak semmi az egész.
Miért olyan eszeveszetten jó pasi a férjed?
Jól keres, sportos, fiatalos, humoros? Szerintem ő is csak fürdik abban, hogy még egyáltalán észreveszi más nő is rajtad kívül.
Szia! Nekem volt hasonló esetem. A hölgy kedves, szép, elegáns, tényleg nincs kifogásom személyisége ellen annak ellenére sem, hogy bukik a páromra. Ezt nem is titkolja, s nem is szégyenli. Pedig van férje, meg van mindene. Én úgy gondolom, hogy unatkozik. A párom elmeséli éppen mi történt. Levelet is megmutatta. Egy dolog hibázott nála, hogy szeret a nő füllenteni, picit másképp beállítani a történetet, mint ahogy az megtörténik.
Én az elején iszonyú ideges voltam, féltékeny is (érett 40 felett a nő, több mint 10 év korkülönbség), de láttam, hogy a párom nem érdeklődik iránta. A lelki világának jól esett, hogy egy idősebb nő rajong érte. DE be kell látni, az aki hazudozik előbb-utóbb lebukik.
Beszéld meg a pároddal, mert jobb ezt tisztázni. Iszonyú idegesítő tud lenni az ilyen helyzet. Vannak olyan emberek akik az arcon a vastag bőrrel bármire képesek.
Nyugalom érdekében egy laza beszélgetést megér.
Fel a fejjel! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!