Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengednéd a 18éves lányodnak?

Megengednéd a 18éves lányodnak?

Figyelt kérdés

6hete vannak együtt a barátjával, az nem túl sok.

És hogy megengednéd-e hogy a lányom ott aludjon a barátjánál.

A fiú is 18éves.Nem egy városban laknak, 25km-re.

2010. szept. 13. 12:01
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Képzeld el, hogy 24 éves vagyok! :) Úgyhogy öregnek még nem mondanám magam. De én is voltam 18 éves, és volt pár kapcsolatom, amik nem úgy sültek el ahogy terveztem, tehát nem tartottak tovább 2-3 hónapnál. Ha minden fiúval együtt aludtam/szexeltem volna 6 hét után, akkor 20 éves koromra ribancnak éreztem volna magam. Szerintem semmi prűdség nincs abban, ha jobban megismeritek egymást...
2010. szept. 13. 18:19
 42/48 A kérdező kommentje:
Oké-oké csak akkor ne úgy add elő a dolgot!
2010. szept. 13. 18:46
 43/48 anonim ***** válasza:
Miért, hogy adtam elő?
2010. szept. 13. 19:39
 44/48 A kérdező kommentje:
Olyan furán mint aki az őskorban él
2010. szept. 13. 19:54
 45/48 anonim ***** válasza:
Pedig nem ott élek, csak nem vagyok a ribanckodás híve.
2010. szept. 13. 20:07
 46/48 A kérdező kommentje:
És én ribanc vagyok szerinted?
2010. szept. 13. 20:18
 47/48 anonim ***** válasza:
Akkor lennél az, ha kéthavonta váltogatnád a pasijaidat és minddel lefeküdnél.
2010. szept. 13. 20:51
 48/48 anonim ***** válasza:

Hát ez mekkora hülyeség! Aki kapcsolatban, a barátjával szexel, egy bizonyos jövőre vonatkozó szándék perspektívájával, tehát nem csak aznapra gondolja, az nem "ribanc". (Mondjuk én alapból nem szeretem ezt a szót rásütni senkire.)

Én se értek egyet a "dugjunk az első randin"-divatjával, de több, mint egy hónap után szerintem nincs benne semmi gáz.

Ha 2-3 hónap után vége, nem jön rögtön másnap az új jelölt (legalábbis a legtöbb embernek), így nem jön össze olyan extrém sok. (Különben meg sz.arok rá, nem aggódok ilyenen...) Eleve olyannal kell kezdeni, akiben azért látsz valami esélyt, hogy hosszabb távon együtt legyetek. és olyan azért nem jön minden hónapban.

Az együtt alvás meg más kérdés, nekem volt olyan (22 évesen), aki második randi után nálam aludt, mert távkapcsolat volt, de csókolózáson kívül akkor még nem volt semmi.

2010. szept. 13. 21:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!