Megengednéd a 18éves lányodnak?
6hete vannak együtt a barátjával, az nem túl sok.
És hogy megengednéd-e hogy a lányom ott aludjon a barátjánál.
A fiú is 18éves.Nem egy városban laknak, 25km-re.
Hát ez mekkora hülyeség! Aki kapcsolatban, a barátjával szexel, egy bizonyos jövőre vonatkozó szándék perspektívájával, tehát nem csak aznapra gondolja, az nem "ribanc". (Mondjuk én alapból nem szeretem ezt a szót rásütni senkire.)
Én se értek egyet a "dugjunk az első randin"-divatjával, de több, mint egy hónap után szerintem nincs benne semmi gáz.
Ha 2-3 hónap után vége, nem jön rögtön másnap az új jelölt (legalábbis a legtöbb embernek), így nem jön össze olyan extrém sok. (Különben meg sz.arok rá, nem aggódok ilyenen...) Eleve olyannal kell kezdeni, akiben azért látsz valami esélyt, hogy hosszabb távon együtt legyetek. és olyan azért nem jön minden hónapban.
Az együtt alvás meg más kérdés, nekem volt olyan (22 évesen), aki második randi után nálam aludt, mert távkapcsolat volt, de csókolózáson kívül akkor még nem volt semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!