Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengednéd a 18éves lányodnak?

Megengednéd a 18éves lányodnak?

Figyelt kérdés

6hete vannak együtt a barátjával, az nem túl sok.

És hogy megengednéd-e hogy a lányom ott aludjon a barátjánál.

A fiú is 18éves.Nem egy városban laknak, 25km-re.

2010. szept. 13. 12:01
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
40%
na persze azért mert 18 engedjünk meg neki mindent,ezért tart itt ez az ország! attól mert valaki 18 még nem számít felnőttnek,csak papíron,ha annyira felnőtt már álljon a saját lábára és költözzön el otthonról.
2010. szept. 13. 12:11
 12/48 anonim ***** válasza:
felnőtt, ahogy írták is, nehéz, mert bár felnőtt, azért még ennyi idősen mégsem annyira érett, mint gondolná. Az ottalvás nem mindenképpen a szexről szól, szexelni bárhol lehet és bármikor....nemcsak ágyban párnák közt. Magamból kiindulva ennyi idősen nem mentem volna bele semmi testi dologba ennyi idő után, csókolózás, összebújás......és nagyon jó volt együtt ébredni. Ha még nem tetted meg elmondhatod a lányodnak h ha akarja ajánlasz neki nőgyógyászt, elkíséred, ha a fogalmzásgátláson gondolkodik segítesz neki...ennyi amit tehetsz!
2010. szept. 13. 12:13
 13/48 anonim ***** válasza:
szerintem is engedd meg neki, de a fiú aludjon ott nálatok. nálunk is így volt először. és nem biztos, hogy le is fekszenek egymással. 18 évesen már felnőtt a lányod, nem gáz ha együtt alszik a fiúval.
2010. szept. 13. 12:15
 14/48 anonim ***** válasza:
74%

Nem nem felnőtt 18 évesen csak nagykorú szavazati joggal rendelkezik.. de koránt sem fleőntt. Főleg ha tnaul még és ottohn lakik

Jó nagoyn jó,hogy megtisztelt azzla,ohgy kikérte a évleményed. Én nem tiltanám el.. mert az cska rosszra vezet. De elmondanám neki, ohgy nem örülök neki,hogy ott szeretne aludni 25 km nem a világ jobbna örülnék ha az utoslós busszal haza jönne. Addig azt csinálnak ami jól esik. Majd később laudjon ott amikor már jobban ismeri.

Ezt szeritnem ebben a szituban szépen meg lehet beszélni. S ha aláníod ragaszkodik az ott alvád,hoz lergxen.. de te elmondtad nem tetszik. S nem tehet szemrehányást ha ezt később is nehezményezed.

2010. szept. 13. 12:18
 15/48 anonim ***** válasza:

Hát nekem anya ugy engedte meg, hogy a barátom aludt ott először nálunk.

18/L

2010. szept. 13. 12:20
 16/48 anonim ***** válasza:

Attól, hogy valaki fiatal, még nem feltétlenül váltogatja 2-havonta a partnereit, fiatalok közt is vannak hűséges emberek.

Megengedném, de úgy, hogy a fiú is aludjon nálatok, hogy ismerjétek meg.

2010. szept. 13. 12:22
 17/48 anonim ***** válasza:
100%

Nevetséges lenne, ha megtiltanám, ezért természetesen megengedném, 18 éves.

De ragaszkodnék hozzá, hogy előbb jöjjön el a fiú látogatóba hozzánk. Nem lennék bunkó, megvendégelném, kapna kávét..stb. csak nyilván szeretném látni, miféle fiúval jár a lányom.

24 N

2010. szept. 13. 12:27
 18/48 anonim ***** válasza:
Lefeküdni le fognak egymással, ez biztos, függetlenül attól, hogy ottalvós-e a dolog vagy sem. (Sőt, talán már túl is vannak rajta!) De ez ebben a korban már egyáltalán nem baj. Az ottalvást én azért ellenzem, mert 6 hét az nagyon rövid idő és az ottalvás a kapcsolatát jelzi inkább, nem azt,hogy lefekszenek-e. Szerintem ez még nagyon rövid kapcsolat ehhez.
2010. szept. 13. 12:27
 19/48 anonim ***** válasza:
Azt akartam írni, hogy a kapcsolat komolyságát jelzi és ez még fiatal kapcsolat ehhez. Előző.
2010. szept. 13. 12:28
 20/48 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

18 évesen már valóban nem lehet (nincs értelme) kategorikusan tiltani dolgokat, akkor sem, ha a "gyerek" otthon lakik. Azért van átmenet az "amíg az én kenyeremet eszed, kussolj, az van, amit mondok és punktum" illetve a szülő fejére növés, visszapofázás, kihasználás között. Pl. megbeszélni a dolgokat, meghallgatni egymás véleményét. Miért költözne el, dobja el pl. az egyetemet csak mert másképp nem lehet szabad? (Teljes munkaidős állás mellett azért általában nem lehet olyan eredményt produkálni,mint ha valaki csak egyetemre jár.)

2 (majdnem) felnőtt ember bő egy hónap után már nyugodtan alhat együtt, élhet szexuális életet.

Egyébként az együtt alvás nem minden párnál jelent rögtön automatikusan szexet. csak a legprűdebb (!) emberek gondolnak rögtön erre.

Mit szólnak a srác szülei? Lehet, hogy a srác nem is a szüleivel lakik. Vagy ha igen, lehet, hogy szívesen fogadják a lányt, nem mindenki gondolkozik ilyen ósdi erkölcsök szerint, hogy lenézi azt a lányt, aki a _barátjánál_ alszik.

2010. szept. 13. 12:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!