Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengednéd a 18éves lányodnak?

Megengednéd a 18éves lányodnak?

Figyelt kérdés

6hete vannak együtt a barátjával, az nem túl sok.

És hogy megengednéd-e hogy a lányom ott aludjon a barátjánál.

A fiú is 18éves.Nem egy városban laknak, 25km-re.

2010. szept. 13. 12:01
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

"nem tűnt fel senkinek,hogy a lány szülője tette fel a kérdést? ehhez képest a lány válaszol."

Nem tűnt fel, hogy a lány az egyik kommentjében bevallotta, hogy nem is az anyukája tette fel a kérdést,hanem ő és csak kíváncsi volt, hogy milyen válaszok születnek,hogy mi a véleménye az embereknek?

2010. szept. 13. 16:17
 32/48 A kérdező kommentje:
Az utolsó kommentelő már válaszolt is!Kedves kommentíró!
2010. szept. 13. 16:19
 33/48 anonim ***** válasza:
48%
azt nem láttam,de ez is azt bizonyítja,hogy mennyire meglehet bízni a mai fiatalokban,mind1 mindenki másképp neveli a gyerekét,én is voltam fiatal és ha valamit akartam csinálni megtettem,úgy vertem át a szüleim ahogy akartam szóval csak dőljetek hátra,hogy minden rendben van csak ne csodálkozzatok ha a gyerek terhesen megy haza kíváncsi vagyok akkor is majd ilyen diplomatikusan irkáltok majd.
2010. szept. 13. 16:22
 34/48 A kérdező kommentje:
ismét egy veszekedő prűd válaszíró!:)
2010. szept. 13. 16:28
 35/48 anonim ***** válasza:
100%

"csak ne csodálkozzatok ha a gyerek terhesen megy haza"

Kedves Hölgyem/Uram!

A mai fiatalok semmivel nem rosszabbak/jobbak,mint a régiek.Csak manapság kevésbé elfogadott,hogy egy lány 16-17-19-20 évesen anya legyen.

De kivételek most is vannak,mint ahogy akkor is voltak. Én 19 éves vagyok,3 éves kapcsolatban élek. Ő az első komoly kapcsolatom,vele feküdtem le először. Nem volt abortuszom és még sürgősségi fogamzásgátló tablettát sem vettem be.

DE! Szerintem az Önféle szülők miatt van annyi leányanya! Mert a lány nem meri elmondani az anyjának,hogy van barátja,nem kapnak pénzt védekezési eszközökre,illetve nem támogatják őket. Ezért inkább titokban egy parkban vagy egy elhagyott erdőben megtörténik és 9 hónap múlva megvan az eredmény!

Hála az égnek,az én anyukám elkísért az orvoshoz,mikor fogamzásgátlót írattam,és öcsémék is bátran fordulhatnak az ősökhöz,ha gumi kell.

2010. szept. 13. 16:43
 36/48 anonim ***** válasza:
gratulálok az idilli családhoz!:D 1000 példával lehet dobálózni,de a legtöbb példa sajnos az,hogy 18 éves kor után már nem figyelnek annyira oda a gyerekre a szülők
2010. szept. 13. 17:28
 37/48 anonim ***** válasza:
Hát prűdség vagy nem, de 6 hét után összefeküdni a barátoddal gáz szerintem. Egyébként ahogy fogalmazol, abból nem szűrtem volna le, hogy már 18 éves vagy.
2010. szept. 13. 17:51
 38/48 A kérdező kommentje:

És te ÖN hány éves???

Elég idős tetszik lenni és azt tetszik hinni hogy a középkorban élünk!!:) :) :) :) :):) :) :) :)

2010. szept. 13. 17:57
 39/48 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Akármi is jöjjön ki ebből a közvélemény kutatásból :-), nincs jelentősége, ha konkrétan egy ember, az anyukád véleménye mérvadó kizárólagosan ebben a kérdésben.

Annál dühítőbb védekező érvelés, hogy "de az XY-nak is megengedték", vagy hogy "az emberek többsége úgy vélekedik, hogy 18 évesen már lehet" pedig nehezen elképzelhető, mert anyukádat nem más fogja érdekelni, mikor a saját lánya érdekében kell döntést hoznia.

Ugyanakkor, kissé fenn akadt a szemem azon, hogy 18 évesen már volt egy 3 és fél éves kapcsolatod... Azt gondolom, hogy mi el tudjuk dönteni tárgyilagosan, hogy 18 évesen már ott aludhatnál, de az előtörténetet nem ismerjük. Azt hiszem, joggal félhetsz anyukád szigorától, ennek ellenére is azt tanácsolnám, hogy kérdezd meg tőle. Legfeljebb nemet mond, te pedig tisztán látod majd, hányadán álltok ebben a kérdésben.

32/n

2010. szept. 13. 17:59
 40/48 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen válaszod!

Igen szerintem megkérdezem de nem most hanem megbeszéltük a barátommal hogy várunk még 1 hónapot.:)

2010. szept. 13. 18:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!