Megengednéd a 18éves lányodnak?
6hete vannak együtt a barátjával, az nem túl sok.
És hogy megengednéd-e hogy a lányom ott aludjon a barátjánál.
A fiú is 18éves.Nem egy városban laknak, 25km-re.
Bocsi csak ez egy egyfajta tudás vágy volt.
Én vagyok a lány!N és arra lettem volna kiváncsi hogy ki hogy gondolkodik és hogy az én anyukám hogy gondolkodna.
Az az igazság hogy nem is merem megkérdezni mert félek hogy nem engedi aztán meg lehord majd mindennek hogy ott akartam aludni.
Volt más a barátom nagyon sokszor náluk szinte 2-3 naponta jön.
Én is voltam már kb 4-5 alkalommal.
Nagyon szeretnek a szülei és az én szüleim is kedvelik őt.
figy, nekem 18 évesen a barátom már 1 hét után velem aludt. de csak aludtunk. megöleltük egymást, csókolóztunk, de kb 2 hónap múlva szexeltünk. pedig egyikünknek sem az első volt, csak szerettük volna megismerni egymást minél jobban, mielőtt sor kerül rá.
anyukám nem ellenkezett, tudta, hogy nem csinálok olyat, amit megbánnék. meg hát kedvelte is a srácot. :D
Na akkor mondd el anyudnak,hogy szereted,megbízol benne és szeretnél vele aludni. Tök mindegy,hogy lesz-e sex vagy sem.
Ha bízik benned is és a partneredben is,akkor meg fogja engedni. De tény,hogy sokkal nyugodtabb lenne, hogyha a fiú aludna nálatok.
Kérd meg,hogy menjen el veled nőgyógyászhoz fogamzásgátlót íratni. Hidd el,könnyebb lesz,ha látja,hogy gondolsz a védekezésre és megfontolt vagy.
Sok sikert! Állj elé! És írd meg a fejleményeket...
19L
Hát igen!A felelősséggel úgy érzem nincs gondom!
Nem vagyok már szűz volt egy 3és féléves kapcsolatom, és szinte mondhatom hogy anyukám nem nagyon engedte hogy lefeküdjünk mert akkor én szajha voltam.Ezért is félek csak úgy bejelenteni egy ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!