Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nincs testvérem és anyám...

Ha nincs testvérem és anyám akkor nagyon magányos leszek az életben? 30/N

Figyelt kérdés
2022. márc. 5. 14:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
94%
A magány nem attól függ, hogy milyen rokonok vagy barátok vesznek körül. Nekem két testvérem van és egyikkel sincs igazán kapcsolatom. Anyámmal az utóbbi néhány évben lett jó a viszonyom amióta a segítségemre szorul. Viszont mindig voltak körülöttem emberek, akikkel meg tudtam osztani az életem egy részét. Sok embert ismerek, akik kapcsolatban magányosak és még többet akik egyedül élnek ugyan, de nem magányosan.
2022. márc. 5. 16:36
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Magányos nem attól lesz valaki, hogy nincs testvére meg nincsenek szülei, hanem hogy nincsenek barátai, ismerösei!

Másrészt a magány meg az egyedüllét sem ugyanaz.

2022. márc. 5. 18:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Keress párt, barátokat.
2022. márc. 6. 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!