Nők! Szerintetek helyrehozható még ez a kapcsolat?
1. Ha megigérted, hoyg nem mondod el másnak, akkorerthetö, ha zokon veszi, ha mégis megteszed.
2. Az elözö kérdésednél is írták, gondoskodj arról, hoyg szakember segítségét kérje, ne pedig árulkodj.
3. Ha újra meg akarja tenni, azt nem akadályozza meg az sem, hogy megszeged az igéretedet.
Teljesen érthetö, ha többé nem bízik benned.
Már írtam egy tanácsot, ami arról szólt, hogy együtt mondjátok el a párodnak.
Most az van, hogy elárultad, ami érthető a részéről, a te részedről pedig az, hogy tiszta a lelkiismereted.
Ha megharagudott ez van, nincs mit tenni.
Idővel talán rendeződik.
Hát de basszus. Ha meg nem mondja el, és csinál magával valamit, aztán kiderül, hogy ő tudott róla.
Ez öngyilkosság, nem ilyen bizalmi kérdés. Mármint ő se tud bízni benne, hogy a sógórnő nem kísérli meg újra.
Én is elmondtam volna, mert mérlegelek és tudom, hogy ezt egyedül nem tudom kezelni.
Gondoljatok bele a tesó oldaláról. Képzeljétek el ha a ti testvéretekre találna rá a párotok, és nem mondaná el nektek?
Az is lehet, hogy a 2#-nek van igaza (valószínűnek tartom), akkor játszmázik a sógornő, ott nem lehet már alapból bizalomról beszélni. Akkor legalább legyen nyíltansz@rkeverő a csaj.
1. Igen is kész tények elé állítanám a család előtt..
Én nem lennék hajlandó felelősséget vállalni érte. Azt tegye meg a családja.
2. Kitenném mint matykát kakkantani.
3. Nem törném magam, hogy jóban legyünk.
Eleve nem válaltam volna, hogy titokban tartom ha nem.
A tesonak úgy adtam volna elő (ha mégis megigérem felelőtlenül) hogy ő is ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!