Egy gyerek helyrehozhat egy kapcsolatot vagy ne tartsuk meg?
Arra lennék kíváncsi ki mit tenne, természetesen mi döntünk:
Most váltunk el, külön költöztünk. Volt egy elgyengülésünk, lefeküdtünk, hülye voltam, nem gondolkodtam előre, előtte szedtem a gyógyszert évekig, most pedig nem jutott eszembe, hogy kellene óvszer, mert már nem szedem. Terhes vagyok, már elmondtam neki, nem azt mondom, hogy örül, mert nem, de most ő is eléggé kétségbe van esve, hogy mi lesz. A legtisztább talán az lenne ha elvetetnénk. A gyerekeink már nagyobbak, közös felügyeletben állapodtunk meg, még most sikerült valamennyire mindenkinek hozzászokni a helyzethez. Egy kisbabát nem lehet ide-oda rángatni, mellettem kell, hogy legyen. A gyerekeknek sem tudom hogyan magyaráznánk meg.
A házasságunkat próbáltuk már többször megmenteni, de sikertelenül. Hibába próbálkoztunk mindig az lett a vége, hogy ordítozunk, nem akarom, hogy így nőjenek fel a gyerekeink. Egy kisbaba mellett is előjönnének szerintem a gondjaink.
Mit tennétek.
Elvetetnétek a gyereket
Megpróbálnátok még egyszer
esetleg megtartanátok, de külön élve
Elvetetném.
Egy gyerek nem hoz helyre egy kapcsolatot, sőt, mivel neked is van több ezek szerint, szerintem Te is tudod, hogy pont, hogy - csúnya szóval élve - feszültségforrás.
Külön élve nem hiszem, hogy megtartanám, ezt nem tudom megmagyarázni, de egyedül én tutira nem vállalnék gyereket, pláne úgy nem, hogy épp válófélben vagyunk.
25N
elvetetném
van már gyereked
külön vagytok
eddig sem jöttetek ki egymással
ez nem lesz jobb max rosszabb mert ha a gyerek miatt maradtok az kényszer és az nem jó
"Megpróbálnátok még egyszer
esetleg megtartanátok, de külön élve"
Ez attól is nagyban függ, hány évesen történik ez velem. Mert ha huszonévesen, akkor nem látom értelmét a többedszeri újra próbálkozásnak, a baba nem hiszem, hogy segteni fog, sőt, eleinte sok fáradtság, idegeskedéssel jár, míg az új családtag "beilleszkedik" a családba.
De ha mondjuk a 30-as éveimet taposnám, akkor bizony nem vetetném el, de külön maradnék az elvált férjemtől. De ezt neked kell eldöntened.
igen, ahogy írod, ti döntötök, nem mi. nem is tudok igent vagy nemet mondani, és nem is akarok.
de ha mondhatok ilyet, ne azt döntsd el, a volt férjednek és magadnak meg akarod-e szülni, hanem hogy TE szeretnéd-e. mert minden nő tudja, hogy valahol magának szüli.
ha vágysz egy babára, és belefér anyagilag, időben, türelemben, akkor vállald, az exed meg kiveszi a részét amennyire akarja. ha nem szeretnél babát, csak azért tartanád meg, hátha megint egy család lesztek, akkor sztem nem érdemes megtartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!