Velem van a baj vagy a párom a bunkó szerintetek?
“…tudod mikor már nem az első hasonló eset h sir a gyereked, majd rájössz h abba te is kikészülsz”
Hát tudod egyszer kellene, hogy a “párom” így beszéljen a gyerekemmel, onnantól kezdve nem lenne a párom. Dehát valakinek a f*sz fontosabb, mint a saját gyereke.
Meglepő, hogy ennyien komolyan veszik ezt a kérdést.
Teljesen egyértelmű, hogy kamu az egész.
Szerintem te ugyanaz a kérdező vagy, aki már X alkalommal írt ki kérdést hasonlókról.
A lányod rendetlen, a párod meg mindenért kötekszik a lányoddal.
Ebből a mérgező légkörből nem fog semmi jó kisülni.
Amikor elváltál, valahol akkor is laktatok, nem?
Ugyanoda, ugyanúgy kéne visszamennetek lakni, és belátni, hogy ezzel a fickóval nem működik a párkapcsolat.
(De szerintem inkább kiírsz havonta egy új kérdést még sok éven át, minthogy megtedd, amit mondtam.)
Nem kérdés h azonnal kidobom
Egyedül nevelem a gyerekem úgyhogy at tudom érezni ezt a helyzetet,bár nem volt párom mióta szetmentunk az apjával
De nincs az a pasi akitől elnézném hogy így viselkedjen a lányommal. Nekem mindig is a gyermekem lesz az első.
Nem rendeltem volna, hanem kivágtam volna a pasit egy életre.
De nem baj, a lányod sem hlye, ha lesz egy kis esze az életben nem nyitja rád az ajtót, miután végre lelépett.
Ha valóban igaz a történet, akkor amellett sem menjünk el, hogy a faszi miért viselkedhet így. Sajnos az is benne van a pakliban, hogy a „kicsi lánynál” már egy párszor bepróbálkozott, aki visszautasította, az magyarázná ezt a nyílt ellenszenvet.
Bármennyire úgy tűnhet, sajnos gyakrabban előfordulnak ilyen helyzetek (mármint hogy a nevelőapuka érdeklődést mutat a nevelt lány felé), mint azt hinnénk. A közvetlen környezetemben is volt hasonló; a lány kínosnak érezte, nem akart róla beszélni. Az anyjának feltűnt, hogy a hapsival egy légtérben nem érzi jól magát, ezért rákérdezett. Szerencsére ott a vége az lett, hogy a pali repült onnan. Ráadásul úgy meg tudott ez történni, hogy amikor a csávó odakerült hozzájuk, akkor a lány még általános iskolás(!) volt, és ahogy nővé érett, úgy próbált érdeklődni a lánynál szexuálisan is.
De csatlakozom az előttem szólókhoz; ebben a helyzetben az lett volna az utolsó mondata az embernek, a körülményektől függően csomagoltam volna össze és jöttem volna el onnan, vagy őt hajítottam volna ki. De persze ha függésben tart titeket, akkor az is érthető, hogy ezt nem lépted meg, bár ha annyi pénze nincs, hogy két pizzát vegyen, talán nem a pénzzel tart ott titeket. Ha pedig tényleg a „farka” miatt csinálod ezt, akkor elmondható, hogy anyaként megbuktál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!