Párom lánya (11) nagyon bunkó velem?
Még csak 2x találkoztunk, de állandóan nyafog, folyton kettőnk közé áll. Én próbáltam megérteni. Nem miattam mentek szét, ők már 4 éve elváltak, és jelenleg a lány apukánál van. Mondtam páromnak, hogy a gyerek köszönni se tud nekem. Direkt nem eszik abból, amit főzök, fujjol, szerinte büdös stb. Nem tudom mit kellene tegyek. Párom nagyon szereti őt, ez érthető. De ilyen hozzáállással Mit lehet kezdeni?
Eleinte az én fiam is mindig hazaküldte a párom, ő 4 éves, de én rászoltam és azóta megkedvelte.
2-szer találkoztál a lánnyal, és főztél neki és elvártad volna hogy örömmel megegye meg levontad a következtetést hogy köszönni sem tud és bunkó? És szóltál a párodnak is-árulkodtál és bemártottad?
Szerintem ez nem kicsit gyors tempó, ráadásul már nevelnéd más gyerekét, két találkozó után.
Nyilván érezte a lány, hogy rájuk telepedtél, ez ritkán vált ki szimpátiát. Felnőtt csak max magában undorodna a viselkedésedtől, egy gyerek őszinte. Ha az én gyerekemről lenne szó és állnál így hozza, kirúgnálak. Valószínű ez így is fog történni.
Na de te a pasiddal is alig találkozol, és szakítani akarsz vele, akkor nem mindegy???
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Utolsó nem tudom mit nem értesz, inkább olvasd el még 1x, bár nem kötelező.
Semmiféle következtetést nem vontam le : egyszerűen nem köszönt és szerintem ez bunkóság.
Ha nekem valami nem ízlik, akkor azt mondom, hogy nem kérek és nem azt, hogy " fuuuujjj ez olyan undi, meg büdös ". Kedves akartam lenni, de akkor sem vártam el, hogy kétpofára zabálja, csak szarul esett. Meg most azt fogadjam örömmel, hogy az őszinteség egyenlő a tapintatatlan köpködéssel? Ki akarta megnevelni meg rátelepedni? Ez melyik rész volt a leírásba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!